Το bronzer είναι ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ, αφού ζεσταίνει το πρόσωπό και του δίνει σχήμα. Ωστόσο, πολλές φορές εξαιτίας των λόγων που θα σου πούμε παρακάτω, δε το εφαρμόζουμε σωστά και το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει λίγο ξένο ή υπερβολικό επάνω μας. Για να μάθεις λοιπόν, τα λάθη που κάνεις κατά την εφαρμογή του λατρεμένου μας makeup product συνέχισε να διαβάζεις..

#1 Το σημαντικότερο λάθος όλων, δεν επιλέγεις τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σου. Όταν το bronzer είναι είτε πολύ σκούρο, είτε πολύ ανοιχτό για το χρώμα του δέρματός σου, δημιουργείται ένα άσχημο εφέ που ξεχωρίζει από το υπόλοιπό μακιγιάζ. Εάν λοιπόν, δυσκολεύεσαι στο να βρεις την ιδανική απόχρωση για εσένα, προτίμησε μία παλέτα με την οποία μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις τις διάφορες αποχρώσεις για να καταλήξεις σε αυτή που σου ταιριάζει!

#2 Το τοποθετείς σε ολόκληρό το πρόσωπό σου. Ο στόχος μας με την τοποθέτηση του bronzer είναι να δώσουμε στο πρόσωπό μας το ηλιοκαμένο εφέ, και να το φωτίσουμε, συνεπώς δε χρησιμοποιείται για να κάνουμε set στο μακιγιάζ μας, σαν πούδρα. Τοποθέτησέ μόνο στα ζυγωματικά του προσώπου σου και ελαφρώς στα ψηλά σημεία του μετώπου για καλύτερο αποτέλεσμα.

#3 Χρησιμοποιείς λάθος πινέλο. Το ιδανικό πινέλο για bronzer είναι μαλακό και όχι με πολύ πυκνές τρίχες, ώστε να απλώνει σταδιακά και ομοιόμορφα το προϊόν και να μη το συσσωρεύει σε ένα σημείο.

#4 Φοράς το bronzer σου σε λάθος τελείωμα ή υφή. Πολύ περισσότερο, εάν η επιδερμίδα σου έχει ατέλειες καλό είναι να αποφύγεις ένα bronzer με glitter και γυαλιστερό τελείωμα, αλλά και το αντίθετο. Δώσε λοιπόν, μεγάλη σημασία στο τελείωμα του bronzer που θα επιλέξεις, ώστε να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου και να μη τονίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας σου.