Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Ένα άψογο, προσεγμένο και φυσικό σχήμα, μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή μας, ακόμα κι όταν θέλουμε να κυκλοφορήσουμε αμακιγιάριστες. Για να το καταφέρουμε βέβαια αυτό χρειαζόμαστε όχι μόνο μια τακτική περιποίηση, αλλά και το κατάλληλο εκείνο προϊόν που θα μεταμορφώσει την όψη τους. Και στα Sephora βρήκα μόλις το απόλυτο: Brow Styler που φέρει την υπογραφή της Benefit Cosmetics!

Το Brow Styler είναι ένα νέο προϊόν φρυδιών 2 σε 1, μολύβι με κερί & πούδρα, που θα το λατρέψεις από την πρώτη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσεις γιατί τριπλασιάζει τη δύναμη της περιποίησης. Είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις 3 λουκ φρυδιών σε μερικά λεπτά.

Χαρίζει αδιάβροχη 18ωρη διάρκεια, σμιλεύει και σχηματίζει τα φρύδια για ακριβές & τονισμένο σχήμα, ενώ η ελαφριά πούδρα για τη συμπλήρωση των κενών, με ειδική μύτη ακριβείας για τέλειο γέμισμα, εφαρμόζεται εύκολα για απαλά & πυκνά φρύδια, δίνοντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πώς θα το εφαρμόσεις

Η πούδρα διαθέτει την υψηλότερη συγκέντρωση χρωστικών ουσιών, για αυτό προτείνω να την απλώσεις πρώτη και έπειτα να συμπληρώσεις τα κενά και να τονίσεις το σχήμα με το μολύβι με το κερί… Ή… να τα χρησιμοποιήσεις μεμονωμένα για να δημιουργήσεις διαφορετικά look φρυδιών.

Extra Tip

Άπλωσε την πούδρα απευθείας κάτω από τις τρίχες φρυδιών έτσι ώστε να κολλήσει στο δέρμα για εκπληκτικά, φυσικά πυκνά φρύδια!

Μπορείς να πάρεις μια ιδέα για την εφαρμογή και το αποτέλεσμα του προϊόντος από την National Brow Artist @lola_doka , η οποία εφαρμόζει το Brow Styler!

Διατίθεται σε 8 εκπληκτικές αποχρώσεις αποκλειστικά στα Sephora!