Η Chanel γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του θρυλικού της αρώματος, Chanel No.5. Το άρωμα απεικονίζει τη σύγχρονη γυναίκα της οποίας η λαμπερή ενέργεια απαντά στη δύναμη της έλξης του φεγγαριού και

Ο Thomas du Pré de Saint Maur, Chanel Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty, επέλεξε την Marion Cotillard ως νέα ambassador του γαλλικού οίκου, και τον ταλαντούχο Johan Renck ως σκηνοθέτη του νέου φιλμ για το εμβληματικό άρωμα.

«Η Marion ήταν η προφανής επιλογή για το νέο φιλμ”, εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint Maur. Η επιστροφή σε μια Γαλλίδα ηθοποιό σήμαινε στην επιστροφή σε μια υποσυνείδητη εικόνα της Γαλλικής θηλυκότητας που είναι πολύ κοντά με το πνεύμα του οίκου. Η σχέση της Marion Cotillard με τη Chanel είναι εξάλλου οργανική και χρονολογείται από την αρχή της καριέρας της. Αυτή ωστόσο είναι η πρώτη φορά που η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα είναι το πρόσωπο ενός αρώματος» συμπληρώνει.

«Ένιωσα μια άμεση σύνδεση με το Ν ° 5 το οποίο, περισσότερο από ένα άρωμα, είναι ένα έργο τέχνης. Κάτι που πάντα ονειρευόμουν» λέει η ίδια η Marion Cotillard, η οποία μεταδίδει τη φλόγα της μέσα από μια καμπάνια που υμνεί την κλασική ομορφιά.

chanel

Η Marion Cotillard έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα των iconic γυναικών που καθεμιά τους έγινε το πρόσωπο αυτής της οσφρητικής επανάστασης: Από τη Marilyn Monroe, η οποία το 1954 τόλμησε να μιλήσει για το γυμνό που ντύνεται μόνο με Νο 5, στην Catherine Deneuve, την Carole Bouquet και τη Nicole Kidman.

«Αυτό που μου αρέσει στην Marion Cotillard είναι ότι όταν ερμηνεύει, έχει αυτό το είδος συστολής που είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά ισχυρό» προσθέτει ο Thomas du Pré de Saint Maur και συνεχίζει «Φαίνεται να ξέρει τι είναι σωστό και ζωντανό, είναι πλήρως αφοσιωμένη. Όπως η γυναίκα Chanel, που δεν ξεφεύγει από τον εαυτό της, αλλά αντιμετωπίζει τον εαυτό της.»

Πέρα από την ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της όμως, η ηθοποιός ενσαρκώνει το je ne sais quoi της γαλλικής κομψότητας για το οποίο μιλούν όλοι.

Το νέο φιλμ του Chanel No.5

Το φεγγάρι είναι πολλά περισσότερα από ένα διακοσμητικό στοιχείο ή ένα εφέ. Είναι ένας χαρακτήρας στο νέο κεφάλαιο του N°5, όπως αποφάσισε ο σκηνοθέτης Johan Renck. Συνδέεται με τη θηλυκότητα, το ουράνιο σώμα που είναι και συμβολίζει την ανανέωση. Η έμπνευση για αυτήν τη νέα καμπάνια ήταν μια ισχυρή ερωτευμένη γυναίκα, της οποίας η γοητεία ξετυλίγεται στη χαρά.

Μια μυστηριώδης γυναίκα, ντυμένη με μια μαύρη κάπα, περπατάει σε μια γέφυρα του Παρισιού, σε ένα τοπίο γεμάτο από χιόνι, μια νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Ξαφνικά το πρόσωπο της γυναίκας φωτίζεται από την υπνωτική αντανάκλαση του ουράνιου σώματος που κοιτά επίμονα. Και τότε βρίσκεται στο φεγγάρι! Φορώντας ένα καταπληκτικό φόρεμα αντικρίζει έναν άντρα που την περιμένει. Οι εραστές αρχίζουν να περιστρέφονται με έντονο τρόπο σε ένα μοντέρνο χορό. Τα σώματά τους ηλεκτρίζονται από το ουράνιο σώμα που πατούν.

chanel

Το τραγούδι Team by Lorde, που είναι το soundrack του φιλμ, αποτελεί ωδή στη σύγχρονη αγάπη, όπου δύο όντα μιλούν ως ίσα. Ο χορός, όπως το φεγγάρι, είναι «ο τρίτος ηθοποιός αυτής της ιστορίας», εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint Maur.

Ο χορογράφος Ryan Heffington εφηύρε αυτόν τον μοναδικό χορό, ειδικά για την Marion Cotillard και τον partner της Étoile Jérémie Bélingard.

chanel

Επιλεγμένο από την Virginie Viard, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Chanel, το χρυσό κεντητό φόρεμα της Marion Cotillard, που ολοκληρώθηκε ύστερα από 900 ώρες δουλειάς, συνοδεύει κάθε κίνηση της ηθοποιού στη χορογραφία της σαν ένα πολυτελές δεύτερο δέρμα.  «Ήθελα η Marion να εμφανιστεί σε ένα φόρεμα που ήταν εντελώς Chanel, παρελθόν, παρόν και μέλλον», εξηγεί η Virginie Viard.

Δες τρία αποκλειστικά teaser videos:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below