Σαν ορκισμένη μελαχρινή, εκνευρίζομαι κάθε φορά που ακούω ότι τα καστανά μαλλιά είναι βαρετά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλετε τη δική σας προσωπική πινελιά για να τα κάνετε να διαφέρουν από των υπόλοιπων 5,5 εκατομμυρίων Ελληνίδων. Ένας νέος, μοναδικά chic τρόπος να ανανεώσετε τα καστανά μαλλιά σας είναι να τα βάψετε στο χρώμα chocolate cake.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liz Cook || PULPRIOT (@coloredbyliz) on

Το χρώμα αυτό είναι βαθύ, ζωντανό και βασίζεται στην τεχνική του μπαλαγιάζ που φωτίζει τους καστανούς τόνους των μαλλιών. Οι ανταύγειες είναι αυτές που θα κάνουν τα μαλλιά σας να διαφέρουν από τις κοινές καστανομάλλες, που το χρώμα των μαλλιών τους είναι πιο ουδέτερο και θαμπό. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το look αυτό, ζήτηστε από τον κομμωτή σας να βάψει τα μαλλιά σας ένα όχι πολύ ουδέτερο καστανό χρώμα, με μπρούτζινους και κόκκινους υποτόνους που θα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πιο πλούσιο και ζωντανό. Ζήτηστε επίσης ανταύγειες μπαλαζιάζ γύρω από το πρόσωπό σας, οι οποίες θα γίνονται πιο έντονες προς τις άκρες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki Parsons✨ NJ Haircolorist (@hairsoakedinbleach) on

Αφού βάψετε τα μαλλιά σας, μην ξεχάσετε να αγοράσετε μια μάσκα, που θα κρατήσει τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και υγιή. Αυτές είναι οι 5 πιο αγαπημένες μου: