Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς τους τελευταίους μήνες είναι τα ιδιαίτερα χρώματα μαλλιών, τα οποία είναι εμπνευσμένα από αγαπημένα ποτά. Μετά τις ξανθές με το chardonnay blonde, ήρθε η ώρα των μελαχρινών να πειραματιστούν με τα μαλλιά τους με το milk tea!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ravissant (@ravissant_hairstudio) on

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα χρώματα των it κοριτσιών στην Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη με τις αναρτήσεις με το #milkteahair να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Πώς είναι όμως ακριβώς αυτό το χρώμα; Είναι μία υπέροχη καστανή απόχρωση που -καλά το φαντάστηκες!- μοιάζει με εκείνη που έχει το τσάι με γάλα. Πρόκειται για ένα απαλό κρεμώδες μπεζ -ούτε πολύ ζεστό, ούτε πολύ ψυχρό-, το οποίο μπορεί να γίνει πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό καστανό ανάλογα με την προτίμησή σας. Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι και η χρήση της αγαπημένης τεχνικής hair coloring, ombre, που συνδυάζει δύο διαφορετικές αποχρώσεις ή δύο κοινές αποχρώσείς σε διαφορετικούς τόνους με τη ρίζα να είναι πάντα πιο σκούρα από τις άκρες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAZAM!♡ (@happygirl_no.1) on

Θέλετε να αλλάξετε και εσείς το χρώμα των μαλλιών σας; Μην ξεχάσετε να ανανεώσετε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας, προσθέτοντας προϊόντα που ενυδατώνουν την τρίχα και προστατεύουν το χρώμα: