Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να προσέχει σε καθημερινή βάση τη διατροφή της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενδίδει σε λουκούλλεια γεύματα μια φορά στο τόσο. Το μυστικό της για να διατηρείται στα κιλά της; Φροντίζει πάντα να καίει αυτές τις παραπάνω θερμίδες! Πού τη βρίσκεις, πού τη χάνεις λοιπόν, σε όποια χώρα και να βρίσκεται, φροντίζει να μην παρεκκλίνει πολύ από το πρόγραμμα γυμναστική της.

Όντας και εγώ #GymJunkie ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να βρεις το τέλειο χτένισμα για το γυμναστήριο. Εάν δεν κάνετε συχνά γυμναστική δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ: Το ιδανικό χτένισμα θα πρέπει να μπορεί να επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων, να σε κρατά δροσερή αλλά και φυσικά να σε κάνει να δείχνεις περιποιημένη και όσο το δυνατόν πιο όμορφη όσο ιδρώνεις. Φανταστείτε το look ενός μοντέλου της Victoria’s Secret σε καμπάνια για αθλητικά είδη…

Αυτό ακριβώς πέτυχε η Χριστίνα Μπόμπα με το νέο go-to χτένισμά της για το γυμναστήριο. Όπως μάς έδειξε πρόσφατα μέσω Insta Stories η γνωστή influencer λατρεύει να κάνει την προπόνησή της έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε δύο γερμανικές πλεξούδες, οι οποίες καταλήγουν σε κοτσιδάκια στη βάση του αυχένα. Οι dutch braids είναι κάτι σαν ανάποδες γαλλικές πλεξούδες, οι οποίες μοιάζουν 3D και δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακές, όταν «ανοίγονται» με το χέρι έτσι ώστε να δείχνουν πιο μεγάλες και πλούσιες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Ξεκινήστε κάνοντας μία πλεξούδα, μόνο που αντί να βάζετε τις τούφες τη μία πάνω από την άλλη, όπως στη γαλλική, θα τις βάζετε τη μία κάτω από την άλλη. Για έξτρα λάμψη θα σας συμβούλευα να απλώσετε στις άκρες σας ένα λαδάκι λάμψης και ύστερα να ψεκάσετε τα μαλλιά σας με ένα δυνατό hairspray για να βεβαιωθείτε ότι το χτένισμά σας θα αντέξει ακόμα και τα πιο έντονα jump squats.

Get the look: