Αυτή η αφηρημένη μορφή τέχνης με τους ελάχιστους περιορισμούς, την οποία εμπνεύστηκε ο ζωγράφος Piet Mondrian, μπορεί να άνθισε στο χώρο της μόδας και να εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια σε μια από τις πιο ισχυρές τάσεις χάρη στην πολύχρωμη διάθεσή της, ωστόσο φαίνεται ότι δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο της ομορφιάς. Από τις πασαρέλες διάσημων οίκων στο feed των it girls του Instagram, το color-block, που θέλει έντονα, διαφορετικά αλλά συμπληρωματικά χρώματα να συνδυάζονται καταλλήλως στο μακιγιάζ, μπορεί να δημιουργήσει ένα δυνατό και ταυτόχρονα απόλυτα fun statement look για τη γυναίκα που θέλει να το υιοθετήσει.

Kenzo show Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2015/2016 /Getty Images

Έτσι λοιπόν, οι διασημότεροι makeup artists σε προκαλούν να τολμήσεις να πειραματιστείς με το trend και να αρχίσεις να δίνεις vibes ζωντάνιας στο μακιγιάζ των ματιών σου, χρησιμοποιώντας σκιές ματιών με κρεμώδη ή υγρή υφή και εφαρμόζοντάς ένα χρώμα σε ολόκληρη την επιφάνεια του κινητού βλεφάρου.

Το tip για την επίτευξη ενός τέλειου color-block μακιγιάζ ματιών που προτείνουν οι makeup artists είναι να ακολουθήσεις έναν πιο προσωπικό, αφηρημένο τρόπο εφαρμογής του προϊόντος που θα σε κάνει να αναβαθμίσεις τις street style εμφανίσεις σου.

Διάλεξε ένα από τα προϊόντα που σου ταιριάζουν:

Eye Tint Liquid Eyeshadow Giorgio Armani Beauty, απόχρωση Scarab

Vivid Brights Crème Colour Rebellious Edge Vivid Violet, NYX Professional Makeup

Pro Eye Palette The Bad Girl Mac Cosmetics

Tutti Fruitty Eyeshadow Ice Queen Too Faced

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below