Τα σκούρα πυκνά φρύδια αλά Kaia Gerber θεωρούνται μία από τις μεγαλύτερες beauty τάσεις των τελευταίων ετών. Κι όμως το διάσημο μοντέλο αναγκάστηκε να απαρνηθεί για λίγο το χαρακτηριστικό look της για χάρη του Alexander Wang, ο οποίος αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να βγάλει τα μοντέλα στην τελευταία επίδειξή του με απίστευτα ξανθά -σχεδόν ανύπαρκτα- φρύδια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

«Θέλαμε να κάνουμε τα μοντέλα να δείχνουν πιο cool», λέει η makeup artist, Diane Kendal, που «έσβησε» τα φρύδια 42 κοριτσιών. Τα φρύδια αυτά σε συνδυασμό με τις sleek αλογοουρές που είχαν πολλά από τα μοντέλα συνέθεταν το τέλειο 90s inspired look, όπως υποστηρίζει η Diane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diane Kendal (@diane.kendal) on

Προς έκπληξή μας, τα μοντέλα έδειχναν λιγότερο τρομακτικά απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς. Ο λόγος; Η απόχρωση των φρυδιών τους ήταν πολύ προσεκτικά επιλεγμένη με βάση την απόχτωση της επιδερμίδας τους. «Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όσοι θέλουν να κάνουν πιο ανοιχτόχρωμα τα φρύδια σε σκουρόχρωμη επιδερμίδα είναι ότι βάφουν τις τρίχες πιο ανοιχτές από την επιδερμίδα του προσώπου», λέει ο makeup artist Jamal Scott.