Αποτελεί ένα από τα πιο ευέλικτα αξεσουάρ του γυναικείου νεσεσέρ. Η κορδέλα στα μαλλιά μπορεί να φορεθεί με τρόπους που απογειώνουν οποιοδήποτε hairstyle. Την έχουμε δει στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, όσο και σε φωτογραφίες των it girls στο Instagram, που κερδίζουν τα περισσότερα likes, ενώ μια από τις Ελληνίδες celebrities που επιλέγουν αυτό το αξεσουάρ είναι η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα, η οποία μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τις θαυμάστριές της, μυστικά ομορφιάς αλλά τις τάσεις που ακολουθεί, άφησε τα μαλλιά της ελαφρώς ατημέλητα και φυσικά, φόρεσε μια printed κορδέλα στα μαλλιά και πόζαρε στην κάμερα με ’70s και ’80s διάθεση.

“Κορδέλα στα μαλλιά: Yay or Nay?”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε θέλοντας έτσι να λάβει και τη γνώμη των followers για το συγκεκριμένο look, το οποίο μπορεί να μην ενθουσιάζει τους πάντες, ωστόσο μαζί με τα μαντήλια και τα claw clips κάνουν δυναμικό comeback αυτό το καλοκαίρι, με την υπόσχεση να ανανεώσουν με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο κάθε εμφάνιση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below