Το Vanity Table μου είναι κάπως χωρισμένο σε… κατηγορίες. Στα προϊόντα που χρησιμοποιώ, στα προϊόντα που θέλω να χρησιμοποιήσω μέσα στους επόμενους μήνες αλλά και σε εκείνα τα SOS beauty προϊόντα για να χαρίσω ένα express (και εντυπωσιακό) αποτέλεσμα στη στιγμή.
Ένα από αυτά είναι και η μάσκα προσώπου Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask της Lancôme. Έχω εφοδιαστεί με 2-3 τέτοιες μάσκες και τις χρησιμοποιώ μια-μια ευλαβικά πριν από ένα μεγάλο event ή μετά από ένα τρομερό ξενύχτι.
Την τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα, όλοι στο γραφείο είχαν την ίδια απορία «τι έχεις κάνει στο πρόσωπο σου;». Προς απάντηση μου MC girls, αυτό εδώ το άρθρο.


To the point, αυτή η μάσκα είναι θαυματουργή καθώς χαρίζει μέσα σε λίγα λεπτά τα αποτελέσματα ενός μπουκαλιού από τον εμβληματικό ορό Advanced Génifique της Lancôme. H συγκεκριμένη sheet mask εμπεριέχει την ίδια ποσότητα εκχυλίσματος Bifidus όση και ένα ολόκληρο μπουκάλι AdvancedGénifique και έτσι γεννήθηκε η Hydrogel Melting Mask. Κατά την εφαρμογή, η μάσκα λιώνει καλύπτοντας το πρόσωπο με ένα απαλό, ευχάριστο πέπλο και τα αποτελέσματα που χαρίζει στην επιδερμίδα είναι άμεσα αλλά κυρίως, εντυπωσιακά.


Το δέρμα μου δείχνει super fresh, λες και μόλις έχω βγει από την καμπίνα της αισθητικού, τρομερά ενυδατωμένο αλλά και απίστευτα λαμπερό.

Για περισσότερα beauty tips, βρείτε με εδώ.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below