Το πρώτο μεγάλο γεγονός στο κόκκινο χαλί για το 2019 έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή και κάπως έτσι οι Χρυσές Σφαίρες σηματοδότησαν την αρχή της εποχής των βραβείων. Οι κορυφαίοι τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ συγκεντρώθηκαν στο The Beverly Hilton για να γιορτάσουν τις επαγγελματικές τους επιτυχίες και να δείξουν το απαράμιλλο στυλ τους. Και ενώ οι εντυπωσιακές τουαλέτες ήταν το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μας, γρήγορα συνειδητοποιήσαμε πως και ένα απλό μανό μπορεί να πάει ένα look από το 8 στο 10!

Ας πάρουμε για παράδειγμα, την Emma Stone. Σίγουρα το Louis Vuitton nude φόρεμα με λαμπερές λεπτομέρειες από παγιέτες, που επέλεξε τράβηξε τα φλας των φωτογράφων. Δεν γίνεται όμως να μην παρατηρήσουμε και πόσο μοναδικά είχε ταιριάξει το βερνίκι νυχιών της με το φόρεμα. Εάν είχε επιλέξει ένα έντονο κόκκινο βερνίκι, το look θα ήταν τελείως διαφορετικό! Η Emma βρήκε το τέλειο nude βερνίκι, που εύκολα μπορεί να «φύγει» από το κόκκινο χαλί και να μάς συνοδεύσει στην καθημερινή ζωή.

Η μανικιουρίστριά της, Emi Kudo, αποκάλυψε πως χρησιμοποιήσε το Buttoned & Buffed της Essie στα νύχια της Emma στο κόκκινο χαλί της Κυριακής. Πρόκειται για ένα βερνίκι νέας υβριδικής τεχνολογίας με μεγάλη διάρκεια (έως 12 ημέρες) και λάμψη, χωρίς χρήση λάμπας. Και το καλύτερο; Παρά το ότι διαρκεί για πολλές μέρες, κοστίζει λιγότερο από 13€!