Με το πέρασμα του χρόνου, η επιδερμίδα αρχίζει να χαλαρώνει, οι ρυτίδες και γραμμές έκφρασης κάνουν την εμφάνισή τους και η επιδερμίδα χάνει σιγά σιγά την ελαστικότητά της.

Γιατί; Φυσικά δεν υπάρχει ένας μόνο λόγος εξαιτίας του οποίου παρατηρούνται αυτά τα σημάδια, αλλά ένας συνδυασμός αιτιών οι οποίες συντελούν στη σταδιακή εξασθένιση του υαλουρονικού οξέος της επιδερμίδας, ενός φυσικού συστατικού ενυδάτωσης, το οποίο παράγεται εξ’ ολοκλήρου από τον οργανισμό μας. Με την εξασθένιση αυτή, η ιδιότητα της επιδερμίδας να διατηρείται σφριγηλή γίνεται λιγότερο αποδοτική.  Η ξηρή επιδερμίδα, χάνει σιγά σιγά τη σφριγηλότατα και την ελαστικότητά της, αρχίζοντας να δημιουργεί τα πρώτα σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες.

Με βάση όλα τα παραπάνω, η L’Oréal Paris, λανσάρει ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν, τη φροντίδα 7 ημερών με την υψηλότερη* συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος «Revitalift Filler Αμπούλες». Η σύσταση του νέου αυτού προϊόντος, βασίζεται στο καθαρό υαλουρονικό οξύ, ένα πρότυπο συστατικό για την περιποίηση της επιδερμίδας, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναπλάσει και να ενυδατώσει εντατικά την επιδερμίδα μέσα σε διάστημα 7 ημερών.

Πλέον, αυτό το απαραίτητο για την επιδερμίδα συστατικό, μπορείς να το βρεις συμπυκνωμένο και στην υψηλότερη συγκέντρωσή του από κάθε άλλο προϊόν της L’Oréal Paris. Έτσι διασφαλίζεται η φρεσκάδα και η αποτελεσματικότητα αυτού του ενεργού συστατικού και διατηρείται αναλλοίωτη έως και την ώρα της χρήσης.
*συγκριτικά με τα υπόλοιπα προϊόντα της L’Oréal Paris

Revitalift Filler Αμπούλες: Εντατική Φροντίδα 7 ημερών
Το νέο αυτό προϊόν της σειράς Revitalift Filler, τοποθετείται σε 7 αμπούλες μονής δόσης, έτσι ώστε να διατηρήσει τα συστατικά του αναλλοίωτα μέχρι και την ώρα της χρήσης, διατηρώντας παράλληλα και όλα τα πλεονεκτήματά του και περιέχοντας την κατάλληλη ποσότητα σε καθημερινή δόση, η οποία εγγυάται το μέγιστο της αποδοτικότητας. Η επαναστατική σύνθεση του προϊόντος κάνει τη συγκεκριμένη αμπούλα να περιέχει ακριβώς την ποσότητα του καθαρού υαλουρονικού οξέος που χρειάζεται η επιδερμίδα σου σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε η ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας να μπορεί να πραγματοποιηθεί ολοκληρωτικά, μέσα σε μόλις μια εβδομάδα χρήσης

Νέα σύνθεση καθαρού υαλουρονικού οξέος
Όπως είδαμε και νωρίτερα, το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα συστατικό που παράγεται και εμφανίζεται με φυσικό τρόπο στον οργανισμό μας. Αυτό το τεράστιο μόριο, είναι σε θέση να σχηματίζει μεγάλες και σταθερές αλυσίδες και σαν σφουγγάρι, μπορεί να συγκρατήσει μέχρι και 100 φορές το βάρος του στο νερό, χαρακτηριστικό το οποίο το κάνει να αποτελεί ιδανικό ενυδατικό στοιχείο.

Το υαλουρονικό οξύ, εμφανίζεται επιπλέον με φυσικό τρόπο και στην επιδερμίδα μας, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κυτταρική ανάπλαση, καθώς προσαρμόζεται σε συγκεκριμένες υποδοχές έτσι ώστε να διατηρήσει τα κύτταρα σφιχτά και να ενεργοποιήσει τη δική τους σύνθεση, διατηρώντας παράλληλα το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας και συμμετέχοντας στη φυσική ικανότητα του δέρματος να αναπλάθεται καθώς και στην «ποιότητα» της επιδερμίδας.

Κάθε αμπούλα Revitalift Filler, είναι εμπλουτισμένη με καθαρό υαλουρονικό οξύ, παρασκευασμένο ειδικά από βιοτεχνολόγους, το οποίο βρίσκεται σε δύο διαφορετικά μοριακά μεγέθη που αλληλοσυμπληρώνονται και ο συνδυασμός τους αποτελεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα:
– Κατακερματισμένο υαλουρονικό οξύ με χαμηλότερο μοριακό βάρος (20-50 KDa) ειδικά επιλεγμένο για να διαπερνά τα στρώματα της επιδερμίδας με μεγαλύτερη ευκολία, βρίσκοντας τελικά τον «δρόμο» του για περαιτέρω βιολογική δράση, φτάνοντας τελικά, στο στρώμα της επιδερμίδας που αναπνέει.
– Μεγαλύτερες πολυμερείς αλυσίδες υαλουρονικού οξέος (>2000 KDa) μόρια τα οποία είναι εξαιρετικά αποδοτικά στην υπέρ – ενυδάτωση της επιδερμίδας, βοηθώντας το δέρμα να διατηρήσει το νερό στην επιφάνειά του, καθώς το υψηλό μοριακό βάρος δεν επιτρέπει στο υγρό στοιχείο να απομακρυνθεί από την επιφάνεια της επιδερμίδας προς τα βαθύτερα στρώματα.

Η φόρμουλα αυτή, εμπλουτίζεται περαιτέρω με μια δόση βιταμίνης 5. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, την κάνουν ευέλικτη, καθώς μπορεί να λειτουργήσει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα καις στις πιο ευαίσθητες ανεξαρτήτως, δήλωσε η Elisabeth Bouhadana, L’Oréal Paris Global Scientific Communications Director.

Για μια ολοκληρωμένη περιποίηση με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας, μπορείς να ξεκινήσεις χρησιμοποιώντας τις Revitalift Filler Αμπούλες. Οι αμπούλες αποτελούν το πρώτο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς χάρη στο χαμηλό μοριακό βάρος του υαλουρονικού οξέος που περιέχουν, εισχωρούν στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, μπορείς να εφαρμόσεις την αγαπημένη σου κρέμα ημέρας ή νύχτας ,χωρίς κανένα περιορισμό αφού μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε κρέμα εσύ επιλέξεις.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσω την θεραπεία;
Οι αμπούλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, οι οποίοι εξαρτώνται και από τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σου.

Ενδεικτικά:
-Ως μια SOS φροντίδα 7 ημερών για την ανασύσταση της επιδερμίδας, και συγκεκριμένα όταν νοιώσεις την επιδερμίδα σου πολύ ξηρή, αφυδατωμένη και χωρίς ελαστικότητα. Πιθανές αιτίες για αυτή την κατάσταση μπορεί να είναι η αλλαγή κλίματος, το άγχος, η έλλειψη ύπνου, καθώς και τα πολύωρα ταξίδια.

-Ως ένα boost στην επιδερμίδα σου μια φορά τον μήνα, έτσι ώστε να την διατηρείς ενυδατωμένη και ελαστική.

Εάν θέλεις να κάνεις την επιδερμίδα σου να μοιάζει ενυδατωμένη και φρέσκια κάθε μέρα ή στην περίπτωση που η επιδερμίδα σου έχει περάσει πρόσφατα από μια «κακή περίοδο», τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαδοχικές εφαρμογές του προϊόντος στη σειρά, για ένα πιο ολοκληρωμένο και διαρκές αποτέλεσμα.

Κλινικά Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα
-Αυτή η εντατική φροντίδα 7 ημερών, δείχνει ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν παράγοντας εξαιρετικά εμφανή αποτελέσματα.
-Αντικειμενικές κλινικές μελέτες, οι οποίες έλαβαν χώρα σε ανεξάρτητο ινστιτούτο, καταμέτρησαν την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης φροντίδας συγκρίνοντας την κάθε επιδερμίδα, πριν και μετά την χρήση του προϊόντος.

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά: Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα φαίνεται πιο ελαστική, πιο λαμπερή και φρέσκια.