Παρουσιάζουμετη ΝΕΑ MoistureSurge™ 72-HourAutoReplenishingHydrator, μία πλούσιαgel-κρέμα με γρήγορη απορρόφησηπου προσφέρει μια πρωτόγνωρη συνεχή ενυδάτωση για 72-ώρες, ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας.

Η ΝΕΑ MoistureSurge™ 72-HourAutoReplenishingHydratorβελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης, την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος από την αφυδάτωση. Ουδρολιπιδικόςφραγμόςτηςεπιδερμίδας και η ικανότητά του να κλειδώνει την ενυδάτωση ενισχύεται με συνεχή χρήση, αφήνοντας μια ατελείωτα δροσερή, γεμάτη και υγιή λάμψη

Η Αποκλειστική Τεχνολογία Αυτόματης-Αναπλήρωσης άμεσα ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να ενεργοποιήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας για να προσφέρει μία διαρκή ενυδάτωση. Όλη αυτή η υγρασία σφραγίζεται στη συνέχεια αφήνοντας τηνεπιδερμίδα με μια δροσερή,«γεμάτη» λάμψη. Δείτε πώςλειτουργεί η τεχνολογία:

 

  • Άμεση Αύξηση της Υγρασίας:

Η NEΑ Moisture Surge™ 72-Hour AutoReplenishing Hydrato rχρησιμοποιείτοΥαλουρονικό Οξύγια να προσφέρει μια άμεση αύξηση της υγρασίας κατά 152%, ενώ οι υγροσκοπικές ουσίες εισχωρούν βαθύτερα για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται «γεμάτη» και δροσερή.

  • Το Moisture-Holding Super Matrix και τοΥαλουρονικό Οξύ διατηρούν την υγρασία ως φιλμογενείς παράγοντες και την κλειδώνουν στην επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα λεπτό πλέγμα, στην επιφάνεια της ενώ συνεχίζουν να την ενυδατώνουν από μέσα, δίνοντας σχεδόν το διπλάσιο της ενυδάτωσης στο τέλος της ημέρας σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση*.

  • Ενεργοποίηση της Εσωτερικής Πηγή ςΥγρασίας της επιδερμίδας:

Το Ενεργό Νερό Αλόης και η Καφείνη βοηθούν την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας για να ενυδατώνεται συνεχώς, αντλεί και διανέμει υγρασία από τα βάθη τηςεπιδερμίδας μέχρι την επιφάνεια έτσι ώστε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας να είναι κορεσμένο με επαρκή υγρασία.

Η Βαθύτερη Ιστορία:

Το TransΕpidermalElectricalPotentialτηςΕπιδερμίδας, ή TEEP, είναι μια ζωτική ιοντική “αντλία” πουδιατρέχει την επιδερμίδα από την κορυφή της έως τοβάθος της. Σταδιακά, αυτή η εσωτερική “αντλία” υγρασίας καταστρέφεται προκαλώντας την απώλεια της ικανότητας της επιδερμίδας να ενυδατώνεται συνεχώς από τη φυσική τηςπηγή, προκαλώντας την αφυδάτωση της.

 

ΗNEΑMoistureSurge™ 72-HourAutoReplenishingHydratorχρησιμοποιείΕνεργόΝερόΑλόηςκαιΚαφείνηγια την τόνωση της αντλίας υγρασίας τηςεπιδερμίδας, βοηθώντας στη δημιουργία της δικής της εσωτερικής πηγής υγρασίαςγια να ενυδατωθεί συνεχώς. Οι “αντλίες” φέρουνυγρασία από τα βαθύτερα στρώματα, προκαλούν κορεσμό κάθε στοιβάδας και ανακυκλώνουν την υγρασίαεκ των έσω.

 

Οδηγίες Χρήσης:

Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα σε καθαρό πρόσωπο. Εφαρμόστε πλούσια ποσότητα σε ολόκληρο το πρόσωπο μετά την περιποίηση με το σύστημα 3-Step. Συνεχίστε την περιποίησή σας με αντηλιακό το πρωί. Αυτή η κρέμα περιποίησης πολλαπλών χρήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους:

  • Ως ενισχυτικό ενυδάτωσης, εφαρμόστε μετά την ενυδατική κρέμα περιποίησης σας με τα ακροδάκτυλα.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση ή πάνω από τοmakeup.
  • Όταν χρησιμοποιείται ως μάσκα προσώπου 5 λεπτών, εφαρμόστε επαρκή ποσότητα και έπειτα απομακρύνετε την περίσσεια ή αφήστε την να απορροφηθεί από τηνεπιδερμίδα.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρές περιοχές, όπως παρανυχίδες, άκρες ξηρών μαλλιών και αγκώνες.