Ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, πρέσβειρα καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών, ακτιβίστρια, πρότυπο υγιούς ομορφιάς, πρόσωπο της εμβληματικής σειράς αντιγήρανσης, Capture Totale C.E.L.L. Energy του οίκου Dior και cover girl του Marie Claire που κυκλοφορει στις 24 Μαΐου, η Gisele Bündchen “χρωστά” τα σπουδαιότερα beauty μυστικά που ακολουθεί στην μητέρα της, Vania Nonnenmacher.

Οι δύο γυναίκες, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, στις 10 Μαΐου, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να μοιραστούν τόσο μεταξύ τους, όσο και με όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο, τις δικές τους θέσεις στην ομορφιά, τις αξίες της ζωής και τη σημασία που έχει για εκείνες η σύνδεση και η επαφή με τη φύση, καθώς μέσα από αυτήν αντλούν δύναμη.

Η Vania Nonnenmacher είναι ο άνθρωπος που εμπνέει, όσο κανένας άλλος μέχρι σήμερα τη Gisele, αφού της έχει μάθει να είναι ανεξάρτητη και να παλεύει η ίδια για το μέλλον της.

Στα τρία μικρά βίντεο που ακολουθούν αποκαλύπτεται μια σχέση αγάπης, ειλικρίνειας και τρυφερότητας ανάμεσα σε μητέρα και κόρη.