Η Vichy, μάρκα ηγέτιδα στη φροντίδα της επιδερμίδας των γυναικών σε κάθε ηλικιακό στάδιο για ακόμη μια χρονιά έδωσε το παρών, στηρίζοντας τον ομορφότερο θεσμό της πόλης, το Ladies Run, δίνοντας έμφαση στη γυναικεία δύναμη.

Φέτος, ο θεσμός του  Ladies Run πραγματοποιήθηκε  για 8η συνεχόμενη χρονιά, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στην Astir Beach και όπως κάθε χρόνο πρωταγωνίστριες ήταν μόνο οι γυναίκες.

Ladies Run 2019

Κοινός στόχος όλων των δρομέων ήταν η συμμετοχή, ο τερματισμός, και η στήριξη του σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ». Επτακόσιες γυναίκες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μια μοναδική δρομική εμπειρία, στην πιο premium παραλία της Αττικής, στο ολοκαίνουριο Four Seasons, και στην Astir marina.

Η Vichy υποστήριξε επικοινωνιακά τη χορηγική της συμμετοχή στο πλαίσιο της καμπάνιας #no pause at menopause. Η συγκεκριμένη καμπάνια πρεσβεύει αξίες ταυτόσημες με αυτές του θεσμού καθώς επικοινωνεί τη γυναικεία δύναμη που δεν πρέπει να σταματά με τον ερχομό της εμμηνόπαυσης. Απεναντίας, προτείνει στις γυναίκες να αντιμετωπίζουν την περίοδο αυτή της ζωής τους σαν θετική ευκαιρία επανεξέτασης και αλλαγής.

Ladies Run 2019

Στην ομάδα της Vichy συμμετείχαν οι Γιατζόγλου Κατερίνα, Κράββαρη Χριστίνα-Μαρία, Παπίρη Άννα-Μαρία, Γεωργαλά Ναταλία, Σαμαρά Ιωάννα, Παπαγεωργίου Μαρία, Μαρινάκου Αναστασία, Δράκου Βίβιαν, Χατζόγλου Πόλυ και Σταματοπούλου Ρούλα, οι οποίες έδωσαν το παρόν και απέδειξαν πως η ομορφιά και η άθληση είναι κομμάτια αλληλένδετα.

Ladies Run 2019

Με κοινό σύνθημα πως οι γυναίκες σε κάθε ηλικία μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, η Vichy στηρίζει όλες τις γυναίκες, αλλά κυρίως τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση και τις προτρέπει να μη σταματούν να εκφράζουν τη γυναικεία τους δύναμη ποτέ!