Μπορεί ο χειμώνας να άργησε να έρθει στη χώρα μας φέτος, τώρα όμως που έφτασε αποφάσισε να μας χαρίσει απλόχερα αρκετό κρύο και πολλή βροχή. Βροχή, η οποία φυσικά έρχεται χεράκι-χεράκι με αρκετή υγρασία που φροντίζει να κάνει τα μαλλιά να φριζάρουν.

Τι μπορείτε να κάνετε αν και τα δικά σας μαλλιά θυμίζουν αυτά της Monica των Friends στα Barbados; Λύση πρώτη: αποδέχεστε το φριζάρισμα. Λύση δεύτερη: τα πιάνετε σε μία κοτσίδα ή φοράτε ένα καπέλο για το κρύψετε. Ή λύση τρίτη: ακολουθείτε τα παρακάτω tips και το τιθασεύετε.

Ξεκινήστε το styling εφαρμόζοντας ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα, αφού δεν προστατεύει απλά τα μαλλιά από τη φθορά (που μπορεί να προκαλέσει ακόμα περισσότερο φριζάρισμα,) αλλά δημιουργεί και ένα φιλμ γύρω από την τρίχα που την προστατεύει και από την υγρασία.

PHYTODEFRISANT ANTI-FRIZZ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ BALM

Έπειτα απλώστε μία μικρή ποσότητα ενός προϊόντος για προστασία ενάντια στο φριζάρισμα ή ένα έλαιο στις άκρες των μαλλιών.

Moroccanoil Treatment The Original

Ίσως μπείτε σε πειρασμό να χρησιμοποιήσετε κι άλλα προϊόντα styling, αλλά αυτό θα κάνει τα μαλλιά σας να φριζάρουν πιο εύκολα.

Τέλος, στεγνώστε τα εντελώς με το σεσουάρ και αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς πριν βγείτε από το σπίτι. Ακόμα και η ελάχιστη υγρασία στα μαλλιά σας θα τα κάνει να διπλασιαστούν σε όγκο.

Extra tip: αποφύγετε να πιάνετε τα μαλλιά σας. Τα χέρια μεταφέρουν ηλεκτρισμό, κάτι που θα τα κάνει να φριζάρουν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below