Σίγουρα το τέλος του 2020 δεν σημαίνει απαραίτητα το τέλος της πανδημίας και της κατάστασης που ζούμε, σηματοδοτεί όμως νέα ξεκινήματα και μας έδωσε ελπίδα για το μέλλον. Ακριβώς για αυτό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεωθούμε, είτε αυτό σημαίνει να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα και το σπίτι μας, είτε να αλλάξουμε look. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι φυσικά με μία νέα απόχρωση μαλλιών.

Όχι, το να κάνετε τις παρακάτω αλλαγές μόνες σας στο σπίτι δεν είναι καλή ιδέα. Δείτε τις τάσεις στις αποχρώσεις μαλλιών που δείχνουν να αποκτούν δημοτικότητα στο pinterest και το Instagram, αποφασίστε ποια είναι η αγαπημένη σας και κλείστε ραντεβού με έναν επαγγελματία για την επόμενη εβδομάδα που θα ανοίξουν ξανά τα κομμωτήρια.

Ασημένιο ξανθό

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stacey Nguyen (@stuhhacyy)

Μία τέλεια επιλογή για εσάς που είστε ήδη ξανθές και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο ιδιαίτερο μέσα στον χειμώνα.

Χρυσό ξανθό

Με τον ήλιο της Ελλάδας, το χρυσό ξανθό των surfer αποτελεί πάντα μία επιλογή που δεν δείχνει out of place. Επιπλέον, είναι πολύ πιο εύκολο στη συντήρηση από την παραπάνω ψυχρή ξανθιά απόχρωση.

Ginger κόκκινο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAX GOURGUES (@maxgourgues)

Ίσως φταίει το The Queen’s Gambit, ίσως το γεγονός πως οι περισσότερες θέλουμε να κάνουμε μία μεγάλη αλλαγή μέσα στο 2021, αλλά οι ginger αποχρώσεις θα είναι huge αυτή τη χρονιά.

Ζεστό καστανό

Αν είστε καστανές και δεν θέλετε να κάνετε μία τεράστια αλλαγή, αυτή η hazelnut απόχρωση είναι για εσάς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below