Ο καύσωνας που χτύπησε την Ευρώπη την προηγούμενη εβδομάδα έρχεται τώρα να τιμήσει και τη δική μας χώρα. Με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, οι κοτσίδες και οι κότσοι θα γίνουν σίγουρα οι καλύτεροί μας φίλοι, αν θέλετε όμως ένα χτένισμα που να γίνεται πολύ γρήγορα και να δείχνει λίγο πιο εντυπωσιακό, σας προτείνουμε να δώσετε μία ευκαιρία στo bubble braid.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε μία ψηλή κοτσίδα τα μαλλιά σας και να προσθέσετε λαστιχάκια στο μήκος της ανά μερικά εκατοστά. Αφού τοποθετήσετε τα λαστιχάκια, τραβήξτε λίγο τα μαλλιά από τις άκρες κάθε επιπέδου για να δημιουργήσετε μικρές “φούσκες” ανάμεσά τους.

Μπορείτε να επιλέξετε διαφανή λαστιχάκια σιλικόνης αν δεν θέλετε να φαίνονται, εντυπωσιακά λαστιχάκια και scruchies αν θέλετε να τονίσετε το χτένισμα ή ακόμα και να τυλίξετε γύρω τους μία τούφα μαλλιών για να τα κρύψετε εντελώς και να το κάνετε να δείχνει πιο κομψό.

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι κοντά και δεν έχουν το απαραίτητο μήκος για αρκετά bubbles, μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε μόνο στις μπροστινές τούφες, όπως η Gigi Hadid παρακάτω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Teague (@jessicalteague)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below