Αν υπάρχουν κάποιες γυναίκες που ξέρουν από καλό στυλ αυτές είναι σίγουρα οι Γαλλίδες! Τελευταία έχουν λατρέψει μια απόχρωση του καφέ στα μαλλιά τους, την οποία αναμένεται να αντιγράψουμε όλοι μέχρι το τέλος του χρόνου. Γιατί να μην την κάνεις πρώτη λοιπόν;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentine Vanesse (@hellovalentine) on

Τα «μπρούτζινα» μαλλιά έχουν ξετρελάνει τις Παριζιάνες, οι αναζητήσεις των οποίων για copper hair έχουν αυξηθεί κατά 30% στο Pinterest. «Αυτήν την περίοδο, βλέπουμε όλο και περισσότερες πελάτισσες να ζητούν πλούσια, ζεστά και βαθιά χρώματα στα μαλλιά τους», λέει η colorist, Sonia Akkari. «Ύστερα από ένα δύσκολο Δεκέμβρη στο Παρίσι, με τον ουρανό να είναι γκρι και τον καιρό κρύο, νομίζω ότι θέλουν λίγη περισσότερη λιακάδα στη ζωή και τα μαλλιά τους», υποστηρίζει. «Προσθέτουμε λοιπόν ζεστούς μπρούτζινους τόνους στις μελαχρινές και χρυσούς τόνους στις ξανθές», λέει. «Απομακρυνόμαστε από τα σκληρά, θαμπά χρώματα φέτος το χειμώνα», εξηγεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louise Ebel (@louiseebelpandora) on

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη απόχρωση σίγουρα θα σού φτιάξει τη διάθεση ό,τι καιρό και να έχει έξω, ενώ θα κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει πιο «ζεστό» όσοι μήνες και να έχουν περάσει από τότε που είδε για παραπάνω από 10 λεπτά ήλιο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kenza Sadoun el Glaoui (@kenzasmg) on