Οι αφέλειες είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα κουρέματα, ειδικά οι curtain που είναι πιο μακριές και πλαισιώνουν το πρόσωπο. Είναι stylish, σέξι και μπορούν να κάνουν ακόμα και το πιο απλό outfit να δείξει λίγο πιο ενδιαφέρον και cool.

Μακριές, κοντές, curtain, σε σγουρά ή ίσια μαλλιά, οι αφέλειες ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο στιλ και να γίνει σωστά το κούρεμα (με λίγα λόγια do not try this at home).

Παρόλα αυτά, μπορούν να γίνουν και άκρως εκνευριστικές εκείνες τις μέρες που δεν “στρώνουν” με τίποτα ή λαδώνουν λίγες ώρες μετά το λούσιμο.

Ακόμα κι αν τα μαλλιά σας δεν είναι ιδιαιτέρως λιπαρά, θα δείτε πως οι αφέλειες σας θα λαδώνουν πολύ πιο γρήγορα. Αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλες, αφού έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται makeup, προϊόντα περιποίησης ή τυχόν λιπαρότητα από την επιδερμίδα στα μαλλιά.

Το μυστικό όσων έχουν κάνει αφέλειες και τις συντηρούν για καιρό είναι ένα και ακούει στο όνομα dry shampoo. Ένα ξηρό σαμπουάν θα πάρει την περίσσια λιπαρότητα από τις αφέλειες, κάνοντας τις να δείχνουν φρεσκολουσμένες συνέχεια.

Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παρακάτω dry shampoo.

Fresh Affair Refreshing Dry Shampoo, Kérastase

Dry Shampoo για καστανά μαλλιά, Batiste

Day 2 Dry Shampoo, TRESemmé

Dry Shampoo for brown to dark hair, Klorane

Drynamic Dry Shampoo, Sebastian Professional

 Prêt-à-powder Très Invisible Dry Shampoo, Bumble and bumble

 Dry Shampoo Dark Tones, Moroccanoil

Perk Up Dry Shampoo, Amika

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below