Μία νέα μέρα, ένα νέο περίεργο hack που έγινε viral στο TikTok. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το σουρωτήρι ζυμαρικών, το οποίο η δημιουργός του video Liz Fox Roseberry (γνωστή και ως @foxcraftcustom) χρησιμοποίησε αντί για φυσούνα για να στεγνώσει τα μαλλιά της.

Και ενώ πολλά από τα hack που προκύπτουν μέσα από την εφαρμογή δεν λειτουργούν ή είναι ακόμα και επικίνδυνα, το συγκεκριμένο φαίνεται να έχει τραβήξει την προσοχή για το τέλειο αποτέλεσμα που χαρίζει στα σγουρά μαλλιά.

Μέχρι στιγμής έχει πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές, ενώ έχει συγκεντρώσει πάνω από 700.000 likes και περισσότερα από 7.000 σχόλια που επιβεβαιώνουν πως λειτουργεί καλύτερα από την κλασική φυσούνα που έχουν τα σεσουάρ.

“Δεν μπορώ πια να ξεχωρίσω τη διαφορά μεταξύ τρελού και ιδιοφυούς, lol”, ξεκινά λέγοντας η δημιουργός στο βίντεο της, ενώ συνέχισε βάζοντας τα βρεγμένα μαλλιά της ανάποδα μέσα στο σουρωτήρι.

Το σκεύος συγκρατεί τις μπούκλες σφικτές καθ’ όλη τη διάρκεια του στεγνώματος (σε αντίθεση με μία φυσούνα), με το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.

@foxcraftcustom I can’t tell the difference between genius and crazy anymore lol #wavyhairtips #hairhacks #plopping #hairproblems #diffusecurlyhair #foxcraftcustom ♬ original sound – Taylor Dean

Τα προϊόντα που προτείνουμε να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας πριν δοκιμάσετε το τρικ, για μεγαλύτερη διάρκεια και κράτημα στις μπούκλες σας:

Ενυδατική κρέμα για μπούκλες που δεν ξεβγάζεται, Curl Expression Leave-in Cream, L’Oréal Professionnel

Κρέμα μορφοποίησης της μπούκλας, Curl Fix Forming Cream, Lorvenn

Κρέμα-τζελ μορφοποίησης για τα σγουρά μαλλιά, Curl Manifesto Gelée Curl Contour, Kérastase
Κρέμα-τζελ για μορφοποίηση της μπούκλας, PhytoSpecific Curl Legend Sculpting Cream-Gel, Phyto
Αφρός για κράτημα και σχήμα στις μπούκλες, Elvive Dream Long Waves Mousse, L’Oréal Paris

Αφρός για σγουρά μαλλιά, Curl Definition Mousse, TRESemmé

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below