Το κλασσικό είναι πια βαρετό. ‘Ολες θέλουμε να ξεχωρίζουμε με τις ενδυματολογικές μας επιλογές αλλά και με το μακιγιάζ και το κούρεμα μας. Η εποχή που η γυναίκα λάτρευε το πολύ μακρύ μαλλί και έπρεπε να είναι οπωσδήποτε ξανθιά για να θεωρείται σέξι έχει μείνει στο παρελθόν.

Τώρα πια ο πειραματισμός με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών μας είναι κάτι απλό και εξαιρετικά ευχάριστο. Το κλασσικό καρέ έχει κάνει δυναμικό come back, δίνοντας στις εμφανίσεις μας ένα πιο γλυκό και chic χαρακτήρα. Όταν όμως συνδυάζεται μία πρωτότυπη απόχρωση, γίνεται αμέσως από κλασσικό, εξαιρετικά σύγχρονο.

Παστέλ αποχρώσεις σε όλο το μήκος, μόνο στη ρίζα ή και ombre ανανεώνουν με μία απλή κίνηση την εικόνα μας και μας κάνουν αμέσως να νιώθουμε fashion icons.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, μία ορκισμένη ξανθιά, τόλμησε το καρέ σε Ultraviolet απόχρωση και πραγματικά είναι πιο ωραία από ποτέ. Το κούρεμα και το χρώμα της είναι ιδανικά και αποτελούν ένα ωραίο παράδειγμα για όποια σκέφτεται να το τολμήσει.

 

 

View this post on Instagram

 

New neon set ____________________________________ ➖@alexandraonlineboutique➖

A post shared by Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) on

Για να πετύχετε τη σωστή απόχρωση πρέπει πρώτα να έχετε ανοιχτόχρωμη ξανθή τρίχα (με φυσικό ή τεχνητό τρόπο) και στη συνέχεια να προτιμήσετε ένα κομμωτήριο που εμπιστεύεστε. Επιλέξτε εκεί την κατάλληλη παστέλ βαφή που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και στο χρώμα των μαλλιών σας, γιατί όσο πιο σκούρα είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο σκούρο θα βγει και το ultraviolet αποτέλεσμα. Μη ξεχνάτε, όμως, ότι δε θα κρατήσει για πολύ καθώς οι βαφές αυτές εξασθενούν μετά από περίπου 8 λουσίματα.