Με την πανδημία του Covid 19 να μας έχει κλείσει μέσα εδώ και ένα χρόνο, όλοι ψάχνουμε τρόπους να περάσουμε λίγο πιο δημιουργικά το χρόνο μας στο σπίτι. Το Netflix και τα social media είναι οι βασικές μας ασχολίες -ας το παραδεχτούμε – αλλά μέσα από αυτά παίρνουμε και ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε. Εκτός από τα DIYs που έχουν “πάρει φωτιά”, ο εγκλεισμός μας έχει χαρίσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά σε σχέση με την ομορφιά, όπως διαφορετικά makeup looks και χτενίσματα που πριν δεν είχαμε το χρόνο να κάνουμε.

Κάπως έτσι αποφάσισα και εγώ να πειραματιστώ με τα μαλλιά μου και να δοκιμάσω να δημιουργήσω το hairstyle που εντόπισα στα μοντέλα του Spring 2021 show της Rebecca Minkoff.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Minkoff (@rebeccaminkoff)

Η σχεδιάστρια δηλώνει πως “Ήθελα αυτή τη σεζόν τα μαλλιά να αντανακλούν το απλό, ελεύθερο πνεύμα που έχει η γυναίκα της Rebecca Minkoff”, ενώ ο Tyler Laswell, TRESemmé NYFW Stylist, που δημιούργησε το look εξήγησε πως “Το look αυτής της σεζόν είναι εμπνευσμένο από τη μοντέρνα γυναίκα, που χρησιμοποιεί το στιλ της για να προετοιμαστεί για οτιδήποτε φέρνει η κάθε μέρα. Επιτυχημένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, επιλέγει ένα χτένισμα που δεν απαιτεί προσπάθεια – είναι εύκολο αλλά τέλειο. Είναι η επιτομή της μποέμ, ροκ κομψότητας και δείχνει ανεπιτήδευτα όμορφο”.

Καθώς εγώ δεν διαθέτω τα skills του επαγγελματία Tyler Laswell, βασίστηκα στα προϊόντα της TRESemmé στην προσπάθεια να δημιουργήσω το look. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Βήμα 1: Εφαρμογή του TRESemmé Biotin+ Repair 7 Primer Protection Spray για προστασία από τη θερμότητα έως και στους 230 βαθμούς 

Βήμα 2: Εφαρμογή του TRESemmé Day 2 Wave Enhancer για έξτρα “κίνηση” στα μαλλιά.

Βήμα 3: Δημιουργία χαλαρών κυματισμών στα μαλλιά.

Βήμα 4: Εφαρμογή του TRESemmé Keratin Smooth Shine Oil στις άκρες για λάμψη και αποφυγή φριζαρίσματος έως και 72 ώρες.

Βήμα 5: “Κλείδωμα” του look με το TRESemmé Extra Hold Hairspray.

#IStyleTo Challenge

Tα TRES Girls πρωτοπορούμε στο κίνημα του #IStyleTo! Για εμάς το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα και μαλλιά, αλλά ο τρόπος μας να βλέπουμε τον εαυτό μας και τη ζωή, να δημιουργούμε, να κυνηγάμε τα όνειρα μας, τους μεγάλους ή τους μικρούς στόχους κάθε μέρας. Η στάση μας απέναντι στις δύσκολες συνθήκες και οι εναλλακτικοί τρόποι που σκεφτόμαστε για να αντιμετωπίσουμε στα πάντα. #IStyleTo σημαίνει ετοιμάζομαι με χαρά, ντύνομαι, φροντίζω τα μαλλιά μου, αναδεικνύοντας το στιλ μου με κάθε ευκαιρία, για να είμαι κάθε στιγμή… αυτή που θέλω! Φτιάχνω τη μέρα μου με τις δικές μου κινήσεις και δε περιμένω τη μέρα να φτιάξει «μαγικά» μόνη της!

Και μη ξεχνάς…το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!
#IStyleTo #TRESnyfw TRESemmeGreece tresemmegreece

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below