Η Moroccanoil, πρωτοπόρος και παγκόσμιος ηγέτης σε πολυτελή επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών εμπλουτισμένα με έλαια, έχει τη χαρά να καλωσορίζει τις ΝΕΕΣ Moroccanoil Color Depositing Masks, μια συλλογή από χρωματικές μάσκες με διπλή δράση για τα μαλλιά, διαθέτοντας ένα συνδυασμό από καθαρές χρωστικές μαζί με τα θεραπευτικά πλεονεκτήματα μιας μάσκας βαθιάς περιποίησης. Η σειρά αποτελείται από επτά θαυμάσιες αποχρώσεις για όμορφα και υγιή βαμμένα μαλλιά χωρίς περιορισμούς.

Αυτή η σειρά από θρεπτικές μάσκες προσωρινού χρώματος είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών συμβάλλοντας στην ενίσχυση της έντασης του χρώματος, είτε για να ανανεώσετε τον τόνο που ήδη έχετε, είτε για να πειραματιστείτε, ενώ παράλληλα βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών.  Αν επιδιώκετε να τονίσετε την εμφάνισή σας με την πιο μοντέρνα απόχρωση μαλλιών, να προσθέσετε ένταση, ζωντάνια και να εμπλουτίσετε το χρώμα σας, ή απλά να το διατηρήσετε και να παρατείνετε τη διάρκειά του μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο, αυτή η εύκολη μάσκα με προσωρινό χρώμα σας δεσμεύεται να σας προσφέρει την απόχρωση που επιθυμείτε.

“Αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη υπευθυνότητα τη θέση ισχύος μας στον τομέα της περιποίησης των μαλλιών, γι’ αυτό και θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι για κάθε καινούριο προϊόν που κυκλοφορούμε, αξιοποιούμε τις τελευταίες τάσεις καθώς ενισχύουμε το DNA του brand,” δηλώνει η συνιδρύτρια της Moroccanoil Carmen Tal. “Έχουμε την εξαιρετική χαρά να παρουσιάζουμε μια σειρά που παραμένει πιστή στις αξίες της μάρκας με προϊόντα με άμεση αποτελεσματικότητα τόσο στο χρώμα, όσο και στη φροντίδα των μαλλιών”

Εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα του προϊόντος σε καθαρά, σκουπισμένα με πετσέτα μαλλιά.   Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα και απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας μια χτένα με αραιά δόντια.  Αφήστε το προϊόν στα μαλλιά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την επιθυμητή ένταση, κατόπιν ξεπλύνετε καλά.

Τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν σε συσκευασίες των 200 ml σε σωληνάρια κατασκευασμένα κατά 50% από ανακυκλωμένο πλαστικό καθώς και σε δείγματα των 30 ml. Η Moroccanoil είναι υπερήφανη για τη μείωση της χρήσης πρωτογενούς πλαστικού, καθώς και για τη συμβολή της στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και ορυκτά καύσιμα.

ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ

Για ανοικτά ξανθά έως μέτρια ξανθά μαλλιά:  

Champagne: ζεστό, ξανθό χρυσό

Platinum:  ψυχρό, ξανθό του πάγου

Hibiscus:  λαμπεροί, ροζ floral τόνοι

Aquamarine:  ψυχροί, μπλε τόνοι

Rose Gold: απαλοί ροζ και χρυσαφί τόνοι

 

Για ανοικτά καφέ έως σκούρα καφέ μαλλιά: 

Bordeaux: βαθύ πορφυρό καφέ

Cocoa: πλούσιο μεσαίο καφέ