Τι κοινό θα μπορούσαν να έχουν οι αδερφές Haim στην εμφάνιση τους στα βραβεία Grammy με τη Cher, τα anime και την περίοδο Heian της Ιαπωνίας; Το κούρεμα που ακούει στο όνομα Hime, το οποίο εξελίσσεται πολύ γρήγορα στο πιο cool στιλ του 2021.

Silver Screen Collection/Getty Images

Λέγεται πως έρχεται από την Ιαπωνία της εποχής του 794 μέχρι το 1185, το υιοθέτησε η Cher το 1968, το λατρεύει ο κόσμος του anime και μέχρι πρόσφατα ήταν δημοφιλές ανάμεσα στους εφήβους της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας. Τώρα φαίνεται πως ήρθε για να κατακλείσει το internet. Στο TikTok το #hime εμφανίζει πάνω από 122,6 εκατομμύρια posts ενώ στο instagram ο λογαριασμός WeiWesleyWei έχει πάνω από 40 χιλιάδες ακόλουθους και αναρτά δημοσιεύσεις σχεδόν αποκλειστικά σε σχέση με το κούρεμα αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HAIM (@haimtheband)

Τα χαρακτηριστικά του είναι μακριά μαλλιά στο πίσω μέρος με κοντά στο μπροστινό, μέχρι περίπου το ύψος του στόματος. Μπορούν να συνδυαστούν με αφέλειες για να τονιστεί ακόμα περισσότερο η ανισότητα στα διαφορετικά μήκη, ενώ μπορεί να χτενιστεί με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα το wet sleek back look που είδαμε στα μοντέλα του οίκου Prada στο show FW21.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κούρεμα, το οποίο απαιτεί υποστήριξη από το ανάλογο στιλ, αλλά ίσως ένα εκκεντρικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλετε στην μ.κ. (μετά καραντίνας) εποχή.