Η Hailey Bieber έγινε μέλος της youtube κοινότητας πριν από περίπου ένα μήνα και έχει καταφέρει ήδη να συγκεντρώσει παραπάνω από 1 εκατομμύρια συνδρομητές. Το νεαρό μοντέλο, μέσω της νέας του πλατφόρμας, μοιράζεται tips ομορφιάς, styling και μακιγιάζ. Δεν λείπουν ωστόσο, και τα βίντεο που πραγματεύονται πιο κοινωνικά ζητήματα, όπως η ψυχική και η σωματική υγεία.

Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο, η Ηailey μας δίνει insights από την προετοιμασία της για ένα event. Εκεί μαθαίνουμε ένα μυστικό από την hairstylist της, Jet Atkin, που θα μας λύσει τα χέρια εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στα καλοκαιρινά μας χτενίσματα, κρατώντας τα μαλλιά μας σε φόρμα καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Το trick είναι απλό και έρχεται απευθείας από την δεκαετία του 1950. Θα χρειαστείς δύο υλικά που σίγουρα διαθέτεις στην κουζίνα σου για να το πραγματοποιήσεις. Ζάχαρη και νερό. Αναμειγνύεις αυτά τα δύο συστατικά σε ένα βαποριζατέρ, ψεκάζεις τα μαλλιά σου (πάντα μαζί με ένα προϊόν που προσφέρει προστασία από την θερμότητα) και συνεχίζεις με το styling.

Το τελικό αποτέλεσμα- ένα hair look με λαμπερές μπούκλες που μας παραπέμπουν στο Old Hollywood-  μας παρακινεί να το δοκιμάσουμε και εμείς.

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο με το trick και όλη την glam προετοιμασία.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below