Μπορεί το στιλ της να μην είναι ιδιαίτερα εκεντρικό, αλλά όσον αφορά στις αλλαγές στα μαλλιά της, η Lucy Hale φαίνεται να μην φοβάται τίποτα. Στα χρόνια που παρακολουθούμε την καριέρα της, η ηθοποιός έχει δοκιμάσει τα πάντα: από κοντό καρέ μέχρι μακριά μαλλιά και από κόκκινο μέχρι μαύρο χρώμα.
Αυτή τη φορά, αφέθηκε στα χέρια της αγαπημένης της hairstylist Kristin Ess για να αποκτήσει μία μελί απόχρωση στα προηγουμένως σκούρα καστανά μαλλιά της.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Hale (@lucyhale)

Αυτή είναι η δεύτερη φάση από μία διαδικασία τριών για να ανοίξουμε το χρώμα. Πάντα προχωράμε αργά όταν θέλουμε να κάνουμε μία ανοιχτή απόχρωση γιατί αν το κάνουμε γρήγορα μπορεί να προκληθεί τεράστια ζημιά, ειδικά σε κάποια που έχει σκούρα μαλλιά και ήταν στο πρόσφατο παρελθόν κοκκινομάλλα“, εξηγεί η Ess και συνεχίζει προσθέτοντας “Η Lucy είναι τυχερή γιατί της πηγαίνει κάθε χρώμα. Το συγκεκριμένο είναι ένα μεσσαίο/ανοιχτό χρυσό ξανθό και αποτελεί την τέλεια βάση για μία πιο ανοιχτή απόχρωση σε μερικές εβδομάδες“.

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα στο ξαναπούμε: η υγεία των μαλλιών σου πρέπει να είναι η νο1 προταιρεότητά σου όταν τα βάφεις. Αν σκέφτεσαι να ανοίξεις το χρώμα τους, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να το κάνεις σταδιακά για να είσαι σίγουρη πως θα συνεχίσουν να δείχνουν υγιή και να είναι δυνατά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below