Αν σκεφτούμε πως εδώ και σχεδόν ένα χρόνο είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας, μας φαίνεται μάλλον απίθανο να μην έχεις δει (και) την ταινία To All the Boys I’ve Loved Before στο Netflix. Στην περίπτωση που σου έχει ξεφύγει, να σου πούμε πως είναι ιδανική για όταν θες να χαλαρώσεις βλέποντας κάτι ευχάριστο, πως πρωταγωνιστεί ο Noah Centineo και πως έχει κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο sequel.

Πρωταγωνίστρια είναι η Lana Condor, την οποία σίγουρα θα ξεχωρίσεις για τα υπέροχα, μακριά, μαύρα μαλλιά της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της όμως, η ίδια αποκάλυψε πως τα γυρίσματα των ταινιών απαιτούσαν τόσο συχνό styling και χρήση εργαλείων με θερμότητα, που τα μαλλιά της σχεδόν καταστράφηκαν, ενώ τα extensions που είχε βάλει για το ρόλο σίγουρα δεν βοήθησαν την κατάσταση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lanacondor

Πώς κατάφερε να τα «σώσει» και να επαναφέρει την υγεία τους; «Κάνω μία ενυδατική μάσκα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Την αφήνω στα μαλλιά μου για περισσότερη ώρα από την αναγραφόμενη και βάζω ένα καπελάκι του ντους για να είμαι σίγουρη πως θα εισχωρήσει καλά», δήλωσε η ίδια.

Αυτό που όμως έκανε πραγματικά τη διαφορά ήταν η αποχή της από τα εργαλεία θερμότητας. «Μετακόμισα στο Seattle, όπου βρέχει συνέχεια, οπότε δεν έχει νόημα να κάνω κάτι στα μαλλιά μου, αφού χαλάει αμέσως. Αποδέχτηκα τα φυσικά μαλλιά μου και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ».

Με λίγα λόγια: κάνε πολλές μάσκες στα μαλλιά σου και απόφυγε όσο περισσότερο μπορείς το σεσουάρ και τις πρέσες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below