Δεν πιστεύεις αυτό που μόλις διάβασες; Και όμως είναι γεγονός, η επιστροφή των 90s φέρνει πλήθος αναμνήσεων και μας καλεί να βγάλουμε ξανά στην επιφάνεια το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Όλες θυμόμαστε πόσο μεγάλο trend ήταν το να έχεις στην κατοχή σου ένα ολόκληρο κουτί με πολύχρωμα, γεμάτα glitter τσιμπιδάκια μεγαλώνοντας. Τώρα ήρθε η ώρα να το ξανανοίξεις και να πειραματιστείς.

Είτε ανήκεις στην κατηγορία που έχει βρεθεί με μία κουρτίνα μπροστά από τα μάτια της εξαιτίας της πολύμηνης αποχής από τα κομμωτήρια είτε συγκαταλέγεσαι σε εκείνες, που στην προσπάθεια τους να προλάβουν το κακό το έκαναν χειρότερο (μην ανησυχείς, η προσπάθεια μετράει!) η λύση είναι μία και βρίσκεται στα snap clips που όλες αγαπήσαμε όταν ήμασταν παιδιά.

Μην περιμένεις άλλο, λοιπόν, βγες στην αγορά και αναζήτησε μία σύγχρονή επιλογή του πολυαγαπημένου σου παιδικού αξεσουάρ που θα εκφράζει τον τωρινό εαυτό σου. Είτε ψάχνεις κάτι πιο ήσυχο σε γήινους τόνους, είτε κάτι πιο fancy με glitter και περίτεχνα σχέδια που θα τραβήξουν τα βλέμματα, θα το βρεις στο πλήθος επιλογών που βρίσκονται διαθέσιμες στα μαγαζιά.

Extra tip: Συνδύασε το με cat-eye eyeliner για ένα look που θα μαγνητίσει.

Παρακάτω θα βρεις τα δικά μας αγαπημένα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valet Studio (@valetstudio)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valet Studio (@valetstudio)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below