Οι αφέλειες είναι ένα κούρεμα που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι δημοφιλές και μέσα στο 2021. Ειδικά η «curtain» εκδοχή τους είναι εκείνη που κερδίζει τελευταία όλα τα υπόλοιπα στιλ, αφού είναι stylish και ταυτόχρονα βολική.

Τα «κουρτινάκια» έχουν συνδυαστεί στο μυαλό μας με τις effortlessly κομψές Γαλλίδες, αφού είναι εκείνες που τα επιλέγουν εδώ και δεκαετίες, ανεξαρτήτως των τάσεων.

Αν επέλεξες κι εσύ τις «Γαλλικές» αφέλειες, μάλλον έχεις αντιληφθεί πως το μόνο «πρόβλημά» τους είναι το γεγονός πως χρειάζονται συχνό τριμάρισμα για να διατηρούν το σωστό σχήμα. Η καλύτερη λύση είναι φυσικά να πας στο κομμωτήριο για να είσαι σίγουρη για το επιτυχημένο αποτέλεσμα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν χρόνο για ραντεβού κάθε δύο εβδομάδες.

Η επόμενη καλύτερη επιλογή σου είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές της Sabina Socol, Γαλλίδας influencer, η οποία τριμάρει μόνη της τις αφέλειές της στο σπίτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol)

Extra Tip: Αν πρόκειται να επιχειρήσεις να φρεσκάρεις τις αφέλειές σου, καλό είναι να προμηθευτείς πρώτα ένα επαγγελματικό ψαλίδι που δεν θα προκαλέσει φθορά στα μαλλιά σου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below