Το Pre-Grammys Gala που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου στο Beverly Hills είναι σήμερα ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης στον fashion και beauty κόσμο, κι όχι άδικα, αφού μέσα από τις red carpet εμφανίσεις τους, οι σταρς που τίμησαν την βραδιά είχαν να μας συστήσουν εντυπωσιακά trends, που υπόσχονται να αναβαθμίσουν την εικόνα μας.

Μια από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες ήταν ο θρύλος του μόντελινκγ, Naomi Campbell, η οποία έφερε άρωμα 20s στο Gala με το νέο της hairstyle, που την έκανε αγνώριστη. Η 49χρονη “γαζέλα”, όπως την αποκαλούν αποχαιρέτησε τα μακριά, μαύρα της μαλλιά και παρουσίασε ένα πολύ κοντό καρέ κούρεμα που έφτανε μέχρι τις γωνίες των χειλιών της και τόνιζε όχι μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά και την iconic σιλουέτα της, χάρη στην οποία αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα supermodels παγκοσμίως, με την καριέρα της να μετρά περισσότερα από 28 χρόνια.

Getty Images

Στην Old Hollywood glam εμφάνισή της συνέβαλε και η λευκή, στράπλες couture δημιουργία που φόρεσε η Naomi Campbell, με το χαρακτηριστικό floral εφέ στο τελείωμα, χάρη στα “κύματα”  από οργάντζα. Η τουαλέτα ανήκει στην SS20 couture collection του  fashion designer, Stephane Rolland.