Σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, η Nicole Kidman μας έχει συνηθίσει να τη βλέπουμε με εντυπωσιακά μεν χτενίσματα, τα οποία ωστόσο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, το γεγονός ότι τα μαλλιά της χολιγουντιανής σταρ είναι πάντοτε ίσια, με αποτέλεσμα οι περισσότερες θαυμάστριές της να πιστεύουν πως γεννήθηκε με τέτοιου τύπου μαλλιά. Κι όμως η πραγματικότητα φαίνεται ότι είναι διαφορετική.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το post που έκανε ο σύζυγός της, Keith Urban, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο μοιράστηκε με τους ακολούθους του μερικές τρυφερές στιγμές από τις διακοπές που περνά τις ημέρες των γιορτών με την ηθοποιό, στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας. Οι δυο τους απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις παραλίες και επισκέπτονται αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ δεν κρύβουν το πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμα και όταν βρίσκονται σε κάποιο δημόσιο χώρο.

Στο συγκεκριμένο post εκείνο που τράβηξε την προσοχή όλων βέβαια ήταν το beach wave hairstyle της Nicole Kidman, η οποία πόζαρε στην κάμερα χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια οι θαυμάστριες της έχουν την ευκαιρία να δουν πώς τα φυσικά της μαλλιά είναι σγουρά στην πραγματικότητα. Όπως μάλιστα η ίδια η σταρ έχει πει στο παρελθόν, ότι φοβόταν μήπως δεν καταφέρει να αποκτήσει ποτέ ξανά τις πολύ έντονες μπούκλες της εξαιτίας του ότι οι κομμωτές της ισιώνουν συνέχεια τα μαλλιά, όμως μάλλον τα κατάφερε!