ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ:


Διάφοροι παράγοντες όπως η ρύπανση, το στρες, αλλά και τα πολύ σκληρά προϊόντα μπορούν να κάνουν το τριχωτό ευαίσθητο και να δημιουργήσουν κνησμό και ερεθισμό. Για την αποτελεσματική φροντίδα του, επιλέξτε ένα καταπραϋντικό καθαριστικό προϊόν (Σαμπουάν με Παιώνια, της Klorane).
ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ:


Κατά μέσο όρο χάνουμε 100 τρίχες την ημέρα, αν όμως παρατηρήσετε μεγαλύτερη απώλεια, τότε χρειάζεται να βάλετε στη ρουτίνα περιποίησης σας προϊόντα καθαρισμού κατά της τριχόπτωσης που ενδυναμώνουν και διεγείρουν τη ρίζα της τρίχας (Στερεό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, της FreshLine).
ΛΙΠΑΡΟ ΤΡΙΧΩΤΟ:


Για να αντιμετωπίσετε τη λιπαρότητα των μαλλιών, πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε την έκκριση των σμηγματογόνων αδένων, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στους θύλακες των τριχών. Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα αντιοξειδωτικό σαμπουάν που θα εξισορροπήσει την παραγωγή σμήγματος (Detox Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά, DercosNutrients, Vichy).
ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ:


Οι συχνές τεχνικές εργασίες, οι βαφές και το καθημερινό styling ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν τα μαλλιά. Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, χρειάζεστε ένα προϊόν με πρωτεΐνες και πολύτιμα ενυδατικά συστατικά που θα αναδομήσει την τρίχα(Σαμπουάν για ενισχυμένη φροντίδα, TheraplexIntensiveShampoo, Lorvenn).