Με τα κομμωτήρια να είναι ξανά ανοιχτά για πρώτη φορά μέσα στο 2021, ίσως νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις το look σου. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι φυσικά με μία μικρή – ή μεγάλη, γιατί όχι- αλλαγή στην απόχρωση των μαλλιών σου και εμείς σου έχουμε την ιδανική πρόταση για τον χειμώνα. Ακούει στο όνομα smoky hair και σύμφωνα με την L’Oréal Professionnel Paris θα είναι η απόλυτη τάση της χρονιάς.

Η νο1 μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών, παρουσιάζει λοιπόν το Smoky Hair, τη νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών, μαζί με επτά νέες αποχρώσεις στις επαγγελματικές βαφές Majirel και Inoa, που ήδη έχουν δοκιμάσει και λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Εμπνευσμένη από το smoky μακιγιάζ ματιών, η τεχνική του Smoky Hair δημιουργεί ένα εντυπωσιακό ντεγκραντάρισμα ψυχρών αποχρώσεων στα μαλλιά, απόλυτα εξατομικευμένο για τις ανάγκες κάθε γυναίκας, που μόνο ένας L’Oréal Pro Colorist θα μπορούσε να φέρει εις πέρας. Το αποτέλεσμα; Μοναδικά επαγγελματικά looks με μαλλιά πολυδιάστατα και λαμπερά, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Κάθε εξατομικευμένο look έχει δημιουργηθεί από τους L’Oréal Pro Colorists, με την εφαρμογή 2-3 προσαρμοσμένων αποχρώσεων από την πιο σκούρα στις ρίζες, στις πιο ανοιχτές στα μήκη και τις άκρες, αναμειγνύοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους στα σημεία που ενώνονται.

Με τις νέες αποχρώσεις της INOA θα πετύχεις το απόλυτο Smoky look σε ανοιχτές βάσεις. Μπορείς να δημιουργήσεις πολυδιάστατα, λαμπερά αποτελέσματα με τη δύναμη της πιο καινοτόμας βαφής χωρίς αμμωνία, ενώ με τις νέες Smoky αποχρώσεις της Majirel Cool Cover και Majirel Cool Inforced θα πετύχεις 100% κάλυψη και πολυδιάστατο χρώμα μέσα από ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.