ΤΟΣΤΙΕΡΑ:

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Μαντόνα, ήταν -και παραμένει- η βασίλισσα της ποπ. Ο ένας είναι οι τεράστιες μουσικές επιτυχίες της και ο άλλος οι τάσεις που η ίδια δημιουργεί τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά λουκ της είναι τα τσακισμένα σγουρά μαλλιά που πρώτη υιοθέτησε κάπου μέσα στη δεκαετία του 80. Ένα χτένισμα γνωστό με το όνομα «τοστιέρα» μιας που το αποτέλεσμα που αφήνει στα μαλλιά θυμίζει στο σχήμα που δημιουργεί η ομώνυμη οικιακή συσκευή. Μετά από 30 χρόνια, το συγκεκριμένο λουκ επανεμφανίζεται, με διάσημους οίκους μόδας να το προτείνουν είτε στις άκρες των μαλλιών για να δώσουν μία έξτρα διάσταση είτε για να αναβαθμίσουν ένα λουκ με όγκο.

Λακ για δυνατό κράτημα, Elnett Extra Strength Hairspray, L’Oreal Paris

Λακ για λάμψη και δυνατό κράτημα, Silk Styling Spray, Lorvenn

Tip:

Για να δώσετε διάρκεια στο χτένισμα ψεκάστε την κάθε τούφα με αρκετή ποσότητα λακ πριν και μετά τη χρήση της ειδικής συσκευής θερμότητας που χαρίζει το λουκ τοστιέρας.

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ:

Μία ακόμη τάση που επιστρέφει από την πιο εξτράβαγαντ δεκαετία είναι η περμανάντ. Στη σύγχρονη εκδοχή, αυτό που αλλάζει είναι η ποιότητα της τρίχας και η τεχνική. Οι σημερινές μπούκλες δεν επιτυγχάνονται με την παλιά επώδυνη για τα μαλλιά τεχνική και αυτό που τις ξεχωρίζει από την κλασική περμανάντ και τα wavy μαλλιά των 00’s είναι το ανάλαφρο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα με ελαφριά κίνηση.

Αφρός για μαλλιά με μπούκλες, Curl Lock Styling Mousse, Lorvenn

Μάσκα μαλλιών για μπούκλες, Extraordinary Oil Curl Nutrition, Elvive L’Οréal Paris

ΤΙP:

H «χαλασμένη» περμανάντ είναι το ιδανικό χτένισμα για όσες έχετε ακανόνιστες μπούκλες. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που θα τιθασεύσει τα μαλλιά και θα επαναφέρει την φόρμα και την ελαστικότητα τους.