Η απόλυτη τάση της σεζόν στα κουρέματα είναι μία και ακούει στο όνομα shag. Οι celebrities του Hollywood άλλωστε το επιβεβαιώνουν, υιοθετώντας το η μία μετά την άλλη. Τώρα ήρθε η σειρά της Jennifer Lopez, η οποία αφέθηκε στα χέρια του hairstylist Chris Appleton για να αποκτήσει το πιο εντυπωσιακό, γεμάτο κίνηση και όγκο shag.

Ήταν super δημοφιλές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 και 1980, αλλά φέτος το κούρεμα shag έχει ανανεωθεί και αποκτήσει σύγχρονο χαρακτήρα. Τα χαρακτηριστικά του είναι το φιλάρισμα, οι αφέλειες και το messy αποτέλεσμα και μπορείτε να το υιοθετήσετε όποια κι αν είναι η υφή και το μήκος των μαλλιών σας, εκτός από τα πολύ κοντά.  Σγουρά, σπαστά, ίσια μαλλιά, το συγκεκριμένο κούρεμα τα μεταμορφώνει και τους χαρίζει μία cool νότα.

Το shag ήταν μάλιστα ανάμεσα στα τέσσερα hair trends που προέβλεψε ο Chris Appleton (ο hairstylist που συχνά επιμελείται τα hair looks και τις αλλαγές στα μαλλιά των αδελφών Kardashian, της Jennifer Lopez και πολλών ακόμα διάσημων γυναικών) πως θα είναι huge κατά τη διάρκεια του 2021 και, όπως φαίνεται, έπεσε μέσα.

Το νέο look της JLo

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Αν σκέφτεστε κι εσείς να κάνεις shag, ζητήστε από τον κομμωτή σας να κόψει μακριές curtain bangs και να κάνει πολλά layers στα μαλλιά σας, αλλά φροντίστε να μην ξεκινούν πάνω από το ύψος των αυτιών. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα stylish, ενώ δεν θα χρειαστεί να χάσετε και μήκος από τα μαλλιά σας, σε περίπτωση που αυτή η ιδέα σας τρομάζει. Win win!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below