Το κορίτσι της διπλανής πόρτας, όπως μας συστήθηκε ως Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια», έγινε η γυναίκα που όλες θέλουμε για φίλη μας.
Η Τζένιφερ Άνιστον – ή αλλιώς JA όπως την αποκαλούν οι φίλες της- έκλεισε τα 50 και το γιόρτασε με ένα από τα πιο πολυσυζητημένα parties της χρονιάς! Και μπορεί να μην είδαμε πολλά από το συγκεκριμένο πάρτι, μιας και η ίδια είχε παρακαλέσει τους super famous καλεσμένους της να μην ανεβάσουν κάποια φωτογραφία στα Social Media τους, όμως η Κέιτ Χάντσον φαίνεται να μην ήξερε τους περιορισμούς…
Η σταρ ανέβασε ένα boomerang με την JA και την –πρώην του πρώην της Άνιστον- Γουίνεθ Πάλτροου, το οποίο μπορεί μεν να μην αποκάλυπτε πολλά από την βραδιά, όμως μας έδωσε την καλύτερη ιδέα για την απόλυτη αναβάθμιση του ξανθού.
Η Τζένιφερ Άνιστον, αρκετά χρόνια μετά την επιτυχία του «Rachel Hair» που όλες μας ζητήσαμε στον κομμωτή μας, φαίνεται να έχει πετύχει την τέλεια ξανθιά απόχρωση και μας κάνει να βιαζόμαστε λίγο παραπάνω απ’ότι συνήθως, για το επόμενο ραντεβού μας στο κομμωτήριο.Η βάση παραμένει ψυχρή ενώ οι λεπτές, φωτεινές, σαντρέ ανταύγειες δίνουν ένα California girl στυλ το οποίο είναι cool & chic ταυτόχρονα.

Στο επόμενο ραντεβού για ανταύγειες, δείξτε αυτό το mini-clip στον κομμωτή σας:

 

 

View this post on Instagram

 

Love these ladies 💕Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on