Η πιο δημοφιλής nail artist του Instagram είναι το inspiration που χρειάζεσαι για να περάσεις δημιουργικά το χρόνο στο σπίτι και να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου στο μανικιούρ.  Στο λογαριασμό που διατηρεί υπάρχουν δεκάδες σχέδια, κυρίως μίνιμαλ αισθητικής, τα οποία αν και απλά, είναι τόσο άρτια και κομψά που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Κάθε πινελιά της Betina Goldstein επάνω στα νύχια είναι, όπως συνηθίζω να λέω, είναι μια πινελιά πολυτέλειας που δεν ακολουθεί απλά τις τάσεις, αλλά τις δημιουργεί.

Αυτή τη φορά ξεχώρισα τα half painted nails, δηλαδή εκείνο το trend που θέλει την επιφάνεια των νυχιών βαμμένη κατά το ήμισυ με ένα χρώμα και το υπόλοιπο τμήμα της, διάφανο. Στη δική της εκδοχή η Betina Goldstein χρησιμοποίησε ένα μπορντό βερνίκι νυχιών για να δημιουργήσει την πλήρη αντίθεση και να χαρίσει ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα στα άκρα.

Παρότι το μανικιούρ αυτό φαίνεται να είναι αρκετά απλό για να το πετύχεις, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να έχεις άψογες γραμμές είναι πολύ συγκεκριμένα και χάρη στην nail artist, μπορείς να τα μάθεις και να γίνεις pro!

Στο video tutorial που δημοσίευσε αποκάλυψε και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε: το Gossamer Garments ως βάση, το Bubbles Only για να χρωματίσει το μισό τμήμα της επιφάνειας των νυχιών, το Gel Couture Top Coat για να χαρίσει λάμψη στο άλλο μισό και το Matte About You Top Coat για να “κλειδώσει” το μπορντό χρώμα στο τέλος. Ολα τα βερνίκια ανήκουν στη συλλογή της εταιρείας Essie.

Δες το video tutorial: