Ανέκαθεν λατρεύαμε τις φορές που οι διάσημοι -πόσο μάλλον εκείνοι που θαυμάζουμε λίγο παραπάνω για την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους- αποφασίζουν να προβάλλουν την πραγματική τους εικόνα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μια από τις γυναίκες που το κάνουν και μάλιστα πολύ συχνά είναι η Ashley Graham. Οποιος την ακολουθεί στα social media, βλέπει το υλικό που ανεβάζει, ξέρει ότι έχει άπειρο χιούμορ και αυτοσαρκασμό, ενώ καταλαβαίνει ότι αγαπά τις ατέλειές της και θέλει να παροτρύνει με κάθε τρόπο όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

Σε πρόσφατη φωτογράφισή του για την καμπάνια της συλλογής Swimsuits For All‘s 2020, το plus size μοντέλο ζήτησε να μην γίνει καμία επεξεργασία στη εμφάνισή της και συγκεκριμένα να μην διορθωθούν τα σημάδια στο σώμα της από την εγκυμοσύνη, δηλαδή οι ραγάδες.

Τη φωτογράφιση αυτή ανέλαβε ο σύζυγός της, Justin Ervin και οι λήψεις έγιναν στο σπίτι τους στη Nebraska. Η Ashley Graham πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση στο φακό φορώντας κομψά μπικίνι και εξήγησε στο αμερικανικό People γιατί δεν θέλει να γίνεται κανένα ρετουσάρισμα στις φωτογραφίες της.

«Είπα ότι δεν θέλω να ρετουσαριστεί τίποτα. Θέλω όλοι να ξέρουν την αλήθεια. Θέλω οι άνθρωποι να βλέπουν ποια είμαι γιατί όλοι έχουν τη δική τους ιστορία», είπε το plus size μοντέλο ενώ συμπλήρωσε ότι οι ραγάδες είναι μέρος αυτού που είναι τώρα και επιθυμεί οι άλλες γυναίκες να αισθάνονται δυναμικές όταν δείχνουν τις ραγάδες τους.

«Πολλές από τις γυναίκες που μιλάω έχουν θέματα με την εικόνα τους, έχουν θέματα με το σώμα τους και την αυτοπεποίθησή τους. Θέλω να καταλάβουν πως όλες έχουμε πράγματα που η κοινωνία μας έχει πει να καλύψουμε και γιατί ακριβώς πρέπει να το κάνουμε αυτό;», δήλωσε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below