Κάποιες stars αλλάζουν το hairstyle τους σε μια προσπάθεια ανανέωσης της εμφάνισής τους. Κάποιες όμως, αναγκάζονται να το κάνουν για λογαριασμό των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και αναγκών. Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Demi Moore. Η διάσημη ηθοποιός, που τόσα χρόνια μας είχε συνηθίσει στο signature σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών, έγινε ξανθιά και είναι πραγματικά αγνώριστη.

Την αλλαγή στην εικόνα της αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. Σε αυτήν η Demi Moore ποζάρει με ξανθά μαλλιά και ασύμμετρο bob κούρεμα, φορώντας φόρεμα τύπου lingerie.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Γνωρίστε τη Linda» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφερόμενη στο νέο ρόλο της για τη σειρά “Brave New World” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η φωτογραφία σόκαρε τους θαυμαστές της, που δεν περίμεναν ποτέ να τη δουν με ένα τέτοιο look. Ωστόσο, η Demi Moore σύντομα δημοσίευσε και ένα βίντεο το οποίο μαρτυρά πως αυτή δεν είναι μια πραγματική αλλαγή, αλλά πρόκειται για περούκα που φόρεσε η ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου.

View this post on Instagram

Becoming Linda! #BraveNewWorld

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below