Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του δεύτερου lockdown στη χώρα μας, που θα μας βάλει και πάλι σε καραντίνα. Παρότι αυτό δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση για κανέναν από εμάς, υπάρχουν beauty λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη διάθεσή σου από το πρώτο κιόλας λεπτό για να περάσεις όμορφα και να αισθάνεσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Όπως και στην προηγουμένη φάση της καραντίνας, έτσι και τώρα, μεγάλη πηγή έμπνευσης αποτελούν οι celebrities. Στέκομαι λοιπόν στην Jennifer Lopez και στο τέλειο 90’s hairstyle που είδα πρόσφατα να φιγουράρει στο Instagram feed του προσωπικού της hairstylist και καλού της φίλου, Chris Appleton.

Ο hairstylist, ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλά iconic χτενίσματα της σταρ, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία η Lopez ποζάρει με ένα σέξι χτένισμα που θυμίζει δασκάλα aerobics από την εποχή των ’90s.

Τα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε κυματισμούς με πολύ όγκο οι οποίοι μοιάζουν και με το χτένισμα «τοστιέρα», ενώ χαρακτηριστική είναι και η χωρίστρα στο πλάι που τονίζει περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

 

View this post on Instagram

 

Think I’m going to do a jlo inspired curly hair tutorial for my next utube 💫

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Ο Appleton έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα tutorial εμπνευσμένο από αυτό το curly look της JLo στο You Tube» και όλες οι θαυμάστριες του το περιμένουν με ανυπομονησία.

Τι λες λοιπόν; Θα το δοκιμάσεις μόλις «ανέβει» στο κανάλι του;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below