Η Sarah Jessica Parker είναι εξίσου πιθανό να φορέσει ένα λαμπερό φόρεμα με παγιέτες και glittery mary janes όσο κι ένα skinny τζιν με αθλητικά παπούτσια και γι’ αυτό λατρεύουμε να παρακολουθούμε το στυλ της. Όμως, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος. Το αγαπημένο fashion icon μέσα από τις εμφανίσεις που κάνει, προσφέρει κομψές ιδέες και για το μακιγιάζ αλλά και για τα χτενίσματα.

Τώρα, μας εκπαιδεύει για το πώς να «υιοθετήσουμε» ένα killer look στα μαλλιά μας, το οποίο μπορεί να ολοκληρώσει την εικόνα μας σε κάθε μας έξοδο, από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Η Sarah Jessica Parker σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, φωτογραφήθηκε έξω από το MoMA The Museum of Modern Art της Νέας Υόρκης και μας  έδειξε το ατημέλητο αλλά σέξι στιλ στα μαλλιά της. Πρόκειται για ένα beach waves χτένισμα που αναδεικνύει το μήκος των μαλλιών της, τους δίνει όγκο ενώ το αποτέλεσμα μοιάζει εντελώς φυσικό, σαν το look που έχουν τα μαλλιά όταν βγαίνουμε από τη θάλασσα.

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Ταιριάζει απόλυτα σε μακριά μήκη και δημιουργείται πανεύκολα, με τη χρήση ενός salt spray.

STYLISTA THE BEACH WAVE MIST HAIR STYLING SALT SPRAY, L’OREAL PARIS

HAIR SPRAY – SURF SPRAY – SPRAY COIFFANT, BUMBLE AND BUMBLE

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below