Στην ηλικία των 22 ετών, η Zendaya γίνεται μέλος της μοναδικής ελίτ που συνθέτουν οι Πρέσβειρες της Lancôme, φέρνοντας το δικό της, μοναδικό και πολυδιάστατο, όραμα στο γαλλικό πολυτελή οίκο ομορφιάς. «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ μια μάρκα όπως η Lancôme και να έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω σε μια τόσο εξαιρετική ομάδα εμβληματικών γυναικών», αναφέρει η Zendaya.

Η Françoise Lehmann, Lancôme International President, προσθέτει: «Προσβλέπουμε σε ένα λαμπρό μέλλον με τη Zendaya, μια γυναίκα με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και επιρροή στον κινηματογράφο, τη μουσική και τη μόδα. Η Zendaya φέρνει μια μοναδική και άκρως νεανική προσέγγιση στην ομορφιά, η οποία συνάδει απόλυτα με το όραμα και τη δημιουργικότητα της Lancôme.»


Με πάνω από 54 εκατομμύρια followers στα Social Media, η Zendaya είναι ένα από τα εξέχοντα πρόσωπα της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Είναι πρότυπο για τη γενιά της και υποστηρίζει ένθερμα τη μόρφωση και τη θετικότητα. Ταυτόχρονα, η φιλανθρωπική δράση της Zendaya εναρμονίζεται απόλυτα με τη φιλανθρωπική δέσμευση της Lancôme.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below