Μέχρι τώρα οι φύτρες, γνωστές και ως «baby hairs» ήταν κάτι που κατέστρεφε το χτένισμά σου και έφερναν την πλήρη απογοήτευση, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που μόλις είχες βγει από το κομμωτήριο. Ωστόσο, αυτός ο αιώνιος εχθρός αλλάζει «στρατόπεδο» και γίνεται πια σύμμαχός σου, χάρη στη δημιουργικότητα και το ταλέντο του hair artist Chris Appleton και στη μούσα του, Jennifer Lopez.

Για την εμφάνισή της στο Saturday Night Live, το οποίο και παρουσίασε, ο διάσημος hair artist κατάφερε να φτάσει το χτένισμα της σταρ για άλλη μια φορά σε άλλο επίπεδο, αγγίζοντας την τελειότητα. Το super-sleek χαμηλό ponytail (αλογοουρά η οποία μάλιστα έφτανε μέχρι τη μέση της!) έμοιαζε πραγματικά με έργο τέχνης και άφησε όλο το πρόσωπο της Lopez να λάμψει.

Βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο στο χτένισμα είχαν οι φύτρες της (baby hairs) των οποίων το styling ήταν τέτοιο που θύμιζε γλυπτό. Είχαν σχήμα zig-zag, glossy φινίρισμα κι έπεφταν «γλυκά» επάνω στο πρόσωπο της σταρ, προσθέτοντας μια κομψή πινελιά στο look της.

https://www.instagram.com/p/B5tpLBvBxim/

Πρόκειται για ένα αρκετά τολμηρό χτένισμα που απαιτεί σίγουρα και τα κατάλληλα προϊόντα με τα οποία θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις και να τιθασεύσεις τις φύτρες. Αξίζει όμως να το δοκιμάσεις, αν θέλεις κάτι πολύ glam για την περίοδο των γιορτών και με χολιγουντιανό άρωμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below