Η εμφάνιση των καφέ κηλίδων προκαλεί μία ανομοιογενή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα κάνει το δέρμα μας χάνει τη λάμψη του. Ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσής τους, δηλαδή αν οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, στην επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε ατέλειες του δέρματος, οι καφέ κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν σε κάθε γυναίκα από την ηλικία των 20 έως των 60 ετών.

Αυτά τα ανεπιθύμητα σημάδια που μερικές φορές μοιάζει ότι δεν μπορούν να καταπολεμηθούν, αντιπροσωπεύουν το 3ο κατά σειρά πρόβλημα ομορφιάς για το οποίο ανησυχούν οι γυναίκες (1)! Κι όμως μπορείς να τα καταπολεμήσεις με τη σειρά προϊόντων Vinoperfect της Caudalie!

Το Radiance Serum Complexion Correcting είναι η Νο 1 επιλογή για την καταπολέμηση των καφέ κηλίδων στα γαλλικά φαρμακεία από το 2008 (2), ενώ κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Αποτελεί μάλστα και το best-seller προϊόν της Caudalie, πουλώντας ένα προϊόν ανά 30 δευτερόλεπτα κάπου στον κόσμο.

(1) Μελέτη Ipsos/Caudalie σε 2.500 γυναίκες 20-60 ετών που διενεργήθηκε στη Γερμανία, στην Ισπανία, στη Γαλλία, στην Ιταλία και στην Πορτογαλία.
(2) Στοιχεία IMS Γαλλία, σημείο πώλησης, με αξία, από το 2008.

Η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream αποτελεί μία καινοτομία με στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη των καφέ κηλίδων χάρη σε μία συμπυκνωμένη σύνθεση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης. Η Viniferine, που συνδέεται με το σύμπλοκο Bio-peeling, κάνει το γλυκολικό οξύ και το ένζυμο από παπάγια να δρουν συνδυαστικά, προάγοντας τη βαθμιαία και ελεγχόμενη απολέπιση του δέρματος. Εφαρμόζοντας αυτή την κρέμα με την απαλή υφή στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν τον ύπνο, δρα ως ένα ήπιο απολεπιστικό για μία ορατή διόρθωση των καφέ κηλίφων και ένα δέρμα πιο φωτεινό. Για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερο στρώμα, σαν μάσκα.

Το 95% των γυναικών παρατήρησαν ένα ορατό αποτέλεσμα ήδη από την πρώτη εφαρμογή(3)
Το 90% των γυναικών παρατήρησαν τη διόρθωση των καφέ κηλίδων στο πρόσωπό τους(3)
Το 100% των γυναικών αισθάνθηκαν το δέρμα τους πιο ξεκούραστο(3)

(3) Κλινική μελέτη, προσωπική εκτίμηση, μεταξύ 21 γυναικών από την Ασία σε διάρκεια 56 ημερών.


Αποτελεσματική καταπολέμιση των καφέ κηλίδων με φυσικό τρόπο
Παλαιότερα, στους γαλλικούς αμπελώνες, τα νεαρά κορίτσια κάλυπταν τα πρόσωπα και τα χέρια τους με τους χυμούς από τα στέμφυλα για να μειώσουν τις καφέ κηλίδες και να φωτίσουν την επιδερμίδα τους. Η σειρά Vinoperfect έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτό το σημαντικό ενεργό συστατικό που δημιουργήθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Caudalie (100% γαλλικής προέλευσης). Πρόκειται για ένα συστατικό 62 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C(4), και αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά και φυσικά μόρια κατά της υπέρχρωσης.

Από την καρδιά του αμπελιού, αφ΄ενός διορθώνει όλους τους τύπους κηλίδων και αφ’ ετέρου εμποδίζει την εμφάνισή τους, ελέγχοντας το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την υπερπαραγωγή μελανίνης. Ενισχύει επίσης τη μικροκυκλοφορία του αίματος για να βοηθήσει το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική του ακτινοβολία.

– Το σύμπλοκο Bio-peeling:
Εξαιρετικά αποτελεσματικό, είναι κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Αρχικά, το γλυκολικό οξύ σε συνδυασμό με την αργινίνη (ένα αμινοξύ που εγγυάται σταδιακή και ελεγχόμενη διάχυση του οξέος) έχουν ήπια απολεπιστική δράση, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι ερεθισμοί.

Από την άλλη, τα ένζυμα παπάγιας διεγείρουν την απολέπιση χωρίς να έχουν επιθετική δράση στην επιδερμίδα. Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό που επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα οφέλη της Viniferine είναι ορατά σε χρόνο ρεκόρ.

– Ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά:
Ένα δέρμα για να είναι υγιές πρέπει να έχει την κατάλληλη θρέψη και ενυδάτωση. Το βιολογικό βούτυρο καριτέ και το έλαιο από σπόρους σταφυλιού παρέχουν στο δέρμα τα λιπίδια που χρειάζεται, ενώ το ελαιόλαδο squalane και το υαλουρονικό οξύ διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, ώστε να παραμένει σφριγηλή και απαλή.

(4) Τεστ in-vitro πάνω στην ανασταλτική δράση της Viniférine στην τυροσινάση.

Η ιεροτελεστία φροντίδας για λαμπερή επιδερμίδα και κατά των καφέ κηλίδων σε 3 αποτελεσματικά βήματα

Η νύχτα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσουμε στο δέρμα μας, όλα τα δραστικά συστατικά που έχει ανάγκη. Η λύση για μία επιδερμίδα ορατά πιο φωτεινή και πιο λαμπερή το επόμενο πρωί; Μία ιεροτελεστία σε τρία βήματα που συνδυάζει την Concentrated Brightening Essence, το Radiance Serum Complexion Correcting και ολοκληρώνεται με την Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream. Το επόμενο πρωινό θα ξυπνήσετε με μία νέα φωτεινή όψη.

Το 96% των γυναικών παρατήρησαν διόρθωση των καφέ κηλίδων(5)
Το 100% των γυναικών είδαν τον τόνο του δέρματός τους πιο φωτεινό(5)
Το 100% των γυναικών παρατήρησαν ότι η υφή του δέρματός τους ήταν πιο λεία(5)

(5) Κλινική μελέτη, προσωπική εκτίμηση, μεταξύ 22 γυναικών από την Ασία σε διάρκεια 56 ημερών.

Γεννημένη στην καρδιά της περιοχής του Μπορντό, στον αμπελώνα “Smith Haut Lafitte”, η Caudalie είναι μια 100% ανεξάρτητη γαλλική μάρκα καλλυντικών που χρησιμοποιεί τα οφέλη των συστατικών που προέρχονται από τα σταφύλια και τα αμπέλια. Η Caudalie ιδρύθηκε το 1995 από την Mathilde Thomas και τον σύζυγό της Bertrand, μετά τη συνάντησή τους με τον Καθηγητή Vercauteren, παγκόσμιο ειδικό για τις πολυφαινόλες και Καθηγητή φαρμακογνωσίας στη Φαρμακευτική Σχολή του Μπορντό. Έκτοτε, η συνεργασία τους δεν έχει σταματήσει ποτέ και η θεμελιώδης ερευνητική εργασία που σχετίζεται με το έργο της ομάδας ερευνητών και παρασκευαστών με έδρα τα Εργαστήρια Caudalie στην Ορλεάνη έχει καταστήσει δυνατή την υποβολή σημαντικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως.

Τα προϊόντα Caudalie είναι εξαιρετικά φυσικά, αποτελεσματικά και πολυτελή, ενώ σέβονται ένα πρότυπο φυσικής επιστήμης που υπακούει σε ένα πολύ αυστηρό χάρτη που ονομάζεται “Cosm’ ethics”. Η Caudalie είναι μέλος της οργάνωσης “1% for the Planet” και ως εκ τούτου, επιστρέφει το 1% του παγκόσμιου τζίρου της σε οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Η Caudalie υποστηρίζει τον αγώνα ενάντια στην αποψίλωση των δασών που έχει ισχυρό αντίκτυπο στη βιοποικιλότητα και τις τοπικές κοινότητες.

Μέχρι σήμερα η Caudalie έχει προσφέρει πάνω από 8.000.000 € σε οργανώσεις που υποστηρίζουν τα προγράμματα αυτά.  Από το 2012 έχουν φυτευτεί και προστατευτεί πάνω από 4.000.000 δέντρα στην Αμαζονία, στις Άνδεις (Βραζιλία, Περού) σε συνεργασία με τις οργανώσεις Nordesta και Cœur de Forêt, στην Ταϊλάνδη στην περιοχή Chiang Mai με την οργάνωση PUR Projet, στη νήσο Σουμάτρα της Ινδονησίας και στο Μεξικό με την οργάνωση WWF αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις οργανώσεις National Forest Foundation, και στη Γαλλία με την οργάνωση Arbres & Paysages.