Το φθινόπωρο οι περισσότερες από εμάς έχουμε την τάση να σκουραίνουμε τα μαλλιά μας. Όχι όμως και η Kate Middleton, η οποία αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να κάνει μελί ανταύγειες για τη νέα σεζόν.

getty images

Στις 5 Σεπτεμβρίου η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φωτογραφήθηκε με το νέο της hair look, καθώς συνόδευε την Πριγκίπισσα Charlotte και τον αδερφό της στο Thomas’s Battersea. Η Kate έδειχνε πραγματικά χαρούμενη, ανανεωμένη και έτοιμη για τη νέα σχολική χρονιά, με το νέο της hair look, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα πανέμορφο φλοράλ φόρεμα από τον Michael Kors στις αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου και του μωβ.

getty images

Η Δούκισσα η οποία είχε μείνει πιστή για χρόνια στα σκούρα καστανά μαλλιά της, τους τελευταίους μήνες φαίνεται να πειραματίζεται αρκετά στον τομέα ομορφιά, αφού διαρκώς αλλάζει την απόχρωση των μαλλιών της. Μόλις λίγους μήνες πριν και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο, η Δούκισσα εμφανίστηκε στο Addiction Awareness Week Gala Dinner στο Λονδίνο με υπέροχες ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας, που τράβηξαν όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Μήπως έχετε κλείσει και εσείς ραντεβού στο κομμωτήριο για να βάψετε τα μαλλιά σας; Είτε κάνετε ανταύγειες, όπως η Kate, είτε αλλάξετε τελείως την απόχρωση των μαλλιών σας, μην ξεχάσετε να ανανεώσετε τη ρουτίνα περιποίησής τους με προϊόντα που ενυδατώνουν την τρίχα και προστατεύουν το χρώμα: