Όποιος επιμελείται τελευταία τα μαλλιά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ επιτρέψτε μου να πω πως πρέπει να πάρει αύξηση! Μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου η Kate Middleton δεν παρέκκλινε ποτέ από τις κλασικές της μπούκλες και το αυστηρό σινιόν για τις επίσημες εκδηλώσεις. Εδώ και μερικούς μήνες η Δούκισσα πειραματίζεται με τα μαλλιά της και μάς δίνει όλο το #HairInspiration που χρειαζόμαστε.

Getty Images

Πρόσφατα εμφανίστηκε πλάι στο σύζυγό της, ντυμένη casual με το go-to μαύρο skinny τζιν της, ένα λεπτό πουλόβερ, μέσα από το οποίο φορούσε ένα πουκάμισο με βολάν στον γιακά και ένα χακί τζάκετ με χρυσά κουμπιά. Έχει κρύο απ’ ό,τι φαίνεται στο Λονδίνο!

Getty Images

Αυτό που απογείωσε το look της ήταν φυσικά τα μαλλιά της, τα οποία ήταν πιασμένα σε μία μοναδικά chic αλογοουρά. Από μπροστά μοιάζει με μια κοινή (και κάπως βαρετή) χαμηλή αλογοουρά. Από πίσω όμως είναι πραγματικά ιδιαίτερη, καθώς, όπως μπορείτε να δείτε, ξεκινά σαν γαλλική πλεξούδα, η οποία καταλήγει σε αλογοουρά. Πρόκειται για μια τόσο απλή αλλά κομψή λεπτομέρεια, που πραγματικά αναβαθμίζει την κλασική αλογοουρά και την κάνει ένα χτένισμα που αξίζει τα φλας των φωτογράφων. Ολοκλήρωσε το χτένισμά της καλύπτοντας το λαστιχάκι με μια τούφα από τα μαλλιά της. Από εμάς είναι ναι!