Το νέο Micellaire Milky είναι εδώ για να προστεθεί στην οικογένεια Micellaire της Garnier, η οποία μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο από το 2014 και έπειτα. Το Micellaire, πολύ γρήγορα ανακηρύχθηκε hero product για τo brand, ενώ τα τρία βασικά στοιχεία, τα οποία το κατατάσσουν τόσο ψηλά μεταξύ των υπόλοιπων skincare προϊόντων, είναι μεταξύ άλλων η αποδοτικότητά του, η πρακτικότητά του καθώς και το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά φιλικό για την επιδερμίδα.

Στόχος του Micellaire είναι να ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, τρόπου ζωής, τύπου επιδερμίδας, και makeup routine. Δημιουργήθηκε λοιπόν η ανάγκη για διαφορετικές editions του ίδιου προϊόντος, με μικρές παραλλαγές, οι οποίες θα καλύπτουν ακριβώς την ανάγκη της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.
Μετά από έρευνες, έγινε αντιληπτό ότι για το 36% των γυναικών, το γαλάκτωμα αποτελεί συνήθως την νούμερο 1 επιλογή όσον αφορά το ντεμακιγιάζ, καθώς είναι εξαιρετικά εύχρηστο και αποτελεσματικό, ενώ αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη. Παρόλα αυτά, στα μειονεκτήματά του είναι ότι ενδεχομένως μετά τη χρήση, οι γυναίκες αισθάνονται την επιδερμίδα τους βαριά χωρίς την επιθυμητή αίσθηση καθαριότητας, ενώ μετά τη χρήση του πρέπει να ακολουθεί η χρήση lotion.

Η καινοτομία του νέου Γαλακτώδες Νερού Micellaire, έγκειται στο ότι για πρώτη φορά ένα προϊόν συνδυάζει την απαλή υφή και αποτελεσματικότητα ενός νερού Micellaire, με την ενυδάτωση που προσφέρει ένα γαλάκτωμα. Κι όλα αυτά, χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν! Η νέα αυτή επαναστατική formula του νέου Γαλακτώδες Νερού Micellaire όχι μόνο αφαιρεί το make up σαν μαγνήτης με μια κίνηση, αλλά παράλληλα προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση, ακόμα και σε επιδερμίδες ξηρές και αφυδατωμένες.