Είναι μέλος της πιο δημοφιλούς οικογένειας του Hollywood και περπατά στις πιο επιφανείς πασαρέλες του κόσμου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Kendall Jenner είναι από τις πρώτες που μαθαίνουν για όλες τις νέες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, προνόμιο που της δίνει τη δυνατότητα να είναι μία από τις top trend setters.

Νωρίτερα φέτος, ήταν μία από τις πρωτοπόρους του cow-print μανικιούρ, ενώ τις τελευταίες μέρες καλεί όλες μας να αγκαλιάσουμε τη ρουστίκ πλευρά μας επιλέγοντας το νέο αγαπημένο της σχέδιο στα νύχια.

Η Kendall ανέβασε μία φωτογραφία του δεξιού χεριού της στα Instagram Stories της αποκαλύπτοντας το νέο μανικιούρ της, που αποδίδει φόρο τιμής σε ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια του καλοκαιριού, τον ηλίανθο. Η nail artist της αντί να βάψει τα νύχια της με κάποιο έντονο χρώμα πριν ζωγραφίσει τα άνθη, τα άφησε «γυμνά», λειτουργώντας έτσι σαν τον τέλειο καμβά.

Προσωπικά λάτρεψα το συγκεκριμένο μανικιούρ και έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, το screenshot μου το έκανα! Οι ηλίανθοι όχι μόνο είναι από τα αγαπημένα μου λουλούδια, αλλά θεωρώ ότι δείχνουν και απίστευτα κομψοί σαν nail art. Το καλύτερο είναι ότι αφού η βάση δεν είναι βαμμένη με κάποιο βερνίκι σε έντονο χρώμα, μπορείτε να κάνετε το συγκεκριμένο μανικιούρ πριν φύγετε για διακοπές και να απολαύσετε τις παραλίες και τα κοκτέιλς σας χωρίς το άγχος ότι τα νύχια σας θα δείχνουν ατημέλητα μόλις μακρύνουν λίγο.

Κάτι μού λέει ότι αυτό θα γίνει το επόμενο hot nail art της σεζόν!