Με τον καιρό να έχει αρχίσει να μας δείχνει σιγά – σιγά ένα πιο «ζεστό» και ηλιόλουστο εαυτό του, η διάθεση μας αλλάζει και επόμενο είναι να επηρεάζονται τόσο οι στιλιστικές, όσο και οι beauty επιλογές μας. Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο, τα σκούρα χρώματα δίνουν τη θέση τους σε απαλές, nude αποχρώσεις ίσως ακόμα και σε παστέλ και υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο ενδιαφέρουσα και φωτεινή.

Μια από τις πιο κομψές και διαχρονικές beauty προτάσεις που αφορούν στο μανικιούρ είναι το γαλλικό σχέδιο με τη γαλακτερή ή ημιδιάφανη βάση και τη λεπτή, λευκή γραμμή στις άκρες των νυχιών. Ωστόσο, αν θέλεις να πειραματιστείς και να ακολουθήσεις το στιλ των αγαπημένων σου celebrities, η nail artist της, Kourtney Kardashian, Kim Truong, δημιούργησε για εκείνη την ακόλουθη εκδοχή.

Το συγκεκριμένο γαλλικό μανικιούρ έχει όπως βλέπεις ως βάση μια μπεζ – nude απόχρωση που ταιριάζει άψογα με τον τόνο της επιδερμίδας της Kourtney Kardashian, ενώ αντί για το λευκό χρώμα στις άκρες των νυχιών, χρησιμοποίησε μπορντό βερνίκι.

Αυτό το twist μπορεί να ανανεώσει το look σου, χωρίς να δείχνει υπερβολικό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below